Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kartalgc §uper§tars
Normal Tactiek reşat atak
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 40.3
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Özten speelt de bal door. Ekşimez speelt de bal door. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Loteria rent richting de bal. Loteria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Yoldaş met een harde bal richting middenveld. Boc is nu in balbezit. Boc probeert naar een medespeler te passen. Kounelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - §uper§tars 0:1

13e minuut.
Thiện Tâm verovert de bal door een tackle van achteren. Thiện Tâm met een sublieme pass. Kounelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis schiet op doel. Sağlam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Klungelig pakt Pamuk de bal. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc passt de bal zonder na te denken. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Loteria draait met de bal, schiet en ... Sağlam speelt de bal door. Velciu kopt de bal weg. Kounelis rent richting de bal. Kounelis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Önder onderschept slim de pass. Kounelis onderschept slim de pass. Velciu rent richting de bal. Kounelis rent richting de bal. Kounelis schiet op doel. Sağlam bokst de bal weg.

21e minuut.
Daar is Önder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kounelis rent richting de bal. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Doeltrap. Sağlam trapt de bal weg. Thiện Tâm kopt de bal weg. Kounelis rent richting de bal. Kounelis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Boc rent richting de bal. Boc passt de bal in één keer door. Kounelis rent richting de bal. Kounelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - §uper§tars 0:2

28e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Boc rent richting de bal. Boc speelt de bal door. Kounelis is nu in balbezit. Kounelis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Önder is nu in balbezit. Velciu onderschept slim de pass. Velciu passt de bal in één keer door. Kounelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis haalt uit met een fantastische trap. Sağlam bokst de bal weg.

38e minuut.
Velciu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Önder. Velciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Loteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loteria draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kounelis haalt uit met een fantastische trap. Hoşgör probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Önder bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu onderschept slim de pass. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Sağlam bokst de bal weg. Klungelig pakt Yoldaş de bal. Kounelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis schiet op doel. Sağlam bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - §uper§tars 0:3

45e minuut.
Önder heeft problemen om de bal te vangen. Thiện Tâm rent richting de bal. Thiện Tâm passt de bal met de wreef. Kounelis is nu in balbezit. Kounelis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartalgc 86%, §uper§tars 14%.
kartalgc - §uper§tars 0:3

49e minuut.
Önder is nu in balbezit. Velciu is nu in balbezit. Velciu speelt de bal door. Kounelis is nu in balbezit. Kounelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - §uper§tars 0:4

53e minuut.
Velciu onderschept slim de pass. Velciu passt de bal zonder na te denken. Kounelis is nu in balbezit. Kounelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - §uper§tars 0:5

56e minuut.
Kutlamış passt de bal zonder na te denken. Thiện Tâm rent richting de bal. Thiện Tâm probeert naar een medespeler te passen. Kounelis rent richting de bal. Kounelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - §uper§tars 0:6

59e minuut.
Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Boc geeft een lange en hoge pass. Hoşgör probeert de bal met de borst te controleren. Kounelis rent richting de bal. Kounelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Hoşgör trapt de bal weg. Ekşimez controleert de bal met de borst. Loteria rent richting de bal. Kounelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Önder de bal. Sağlam bokst de bal weg. Kounelis is nu in balbezit. Kounelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - §uper§tars 0:7

74e minuut.
Strujac passt de bal in één keer door. Velciu rent richting de bal. Thiện Tâm speelt de bal door. Kounelis is nu in balbezit. Kounelis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sağlam probeert naar een medespeler te passen. Boc kopt de bal weg. Daar is Yoldaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kounelis is nu in balbezit. Kounelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - §uper§tars 0:8

77e minuut.
Ekşimez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duvarcıoğlu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Duvarcıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kınay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loteria rent richting de bal. Loteria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Velciu passt de bal met de wreef. Kounelis rent richting de bal. Duvarcıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kounelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kounelis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hoşgör geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiện Tâm met de inworp. Loteria rent richting de bal. Loteria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartalgc 81%, §uper§tars 19%.
kartalgc - §uper§tars 0:8