Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
§uper§tars kartalgc
reşat atak Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 21.4
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski passt de bal zonder na te denken. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - kartalgc 1:0

6e minuut.
Olechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Olechowski passt de bal in één keer door. Ronaldo heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Sağlam werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - kartalgc 2:0

7e minuut.
Tabu met een sublieme pass. Daar is Özten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabu rent richting de bal. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Messi met een snelle inworp. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yoldaş de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Messi passt de bal zonder na te denken. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekşimez begaat een overtreding. Velciu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Yoldaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olechowski rent richting de bal. Olechowski geeft een lange en hoge pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ekşimez bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski onderschept slim de pass. Olechowski speelt de bal door. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kutlamış is nu in balbezit. Messi verovert de bal door een tackle van achteren. Messi speelt de bal door. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Velciu onderschept slim de pass. Velciu probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Velciu passt de bal zonder na te denken. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi geeft de bal voor. Ronaldo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Messi rent richting de bal. Kroos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroos passt de bal in één keer door. Daar is Ronaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Velciu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ronaldo krijgt zijn hoofd ertegen. Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Pamuk geeft een hoge lob. Olechowski kopt de bal weg. Daar is Yoldaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - kartalgc 3:0

42e minuut.
Olechowski onderschept slim de pass. Olechowski probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. Sağlam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - kartalgc 4:0

43e minuut.
Kutlamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu verovert de bal door een tackle van achteren. Velciu speelt de bal door. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 17%, kartalgc 83%.
§uper§tars - kartalgc 4:0

47e minuut.
Messi met een sublieme pass. Hoşgör bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Sağlam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - kartalgc 5:0

48e minuut.
Velciu met een snelle inworp. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi passt de bal zonder na te denken. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski haalt uit met een fantastische trap. Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi passt de bal met de wreef. Ronaldo rent richting de bal. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Ronaldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Velciu passt de bal in één keer door. Kroos met een sublieme pass. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel. Sağlam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - kartalgc 6:0

62e minuut.
Önder heeft problemen om de bal te vangen. Messi rent richting de bal. Messi speelt de bal door. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel. Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Zahn geeft een lange en hoge pass. Velciu kopt de bal weg. Kroos met een sublieme pass. Olechowski rent richting de bal. Olechowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kutlamış is nu in balbezit. Velciu met een sublieme pass. Ekşimez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - kartalgc 7:0

72e minuut.
Messi geeft de bal voor. Ronaldo rent richting de bal. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski draait met de bal, schiet en ... Sağlam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Messi geeft een lange en hoge pass. Sağlam probeert naar een medespeler te passen. Niraj kopt de bal weg. Olechowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olechowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Messi passt de bal zonder na te denken. Kroos heeft problemen om de bal te vangen. Kroos passt de bal met de wreef. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Önder onderschept slim de pass. Messi is nu in balbezit. Messi probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ekşimez onderschept slim de pass. Ekşimez probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Sağlam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - kartalgc 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 16%, kartalgc 84%.
§uper§tars - kartalgc 8:0