Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melisakaganbjk45 Ziraat FK
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 16.8
goed Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Delalande kopt de bal weg. Bodur heeft problemen om de bal te vangen. Örge is nu in balbezit. Bodur rent richting de bal. Bodur draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - Ziraat FK 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Yarımay de bal. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge passt de bal in één keer door. Bodur rent richting de bal. Bodur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - Ziraat FK 2:0

9e minuut.
Bodur heeft problemen om de bal te vangen. Akşit speelt de bal door. Örge rent richting de bal. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Örge speelt de bal door. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur passt de bal met de wreef. Dandu heeft problemen om de bal te vangen. Dandu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Delalande kopt de bal weg. Kunduracı rent richting de bal. Dandu onderschept slim de pass. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Alköprü kan de bal niet met de borst controleren. Arancibia met een sublieme pass. Akşit heeft problemen om de bal te vangen. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fındıkçıoğlu trapt de bal weg. Arancibia kopt de bal weg. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - Ziraat FK 3:0

41e minuut.
Daar is Akşit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandu rent richting de bal. Dandu passt de bal met de wreef. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - Ziraat FK 4:0

44e minuut.
Arancibia passt de bal met de wreef. Tatlıcı is nu in balbezit. Bodur onderschept slim de pass. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Obinna is nu in balbezit. Obinna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Körler de bal. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melisakaganbjk45 26%, Ziraat FK 74%.
Melisakaganbjk45 - Ziraat FK 4:0

50e minuut.
Alköprü verovert de bal door een tackle van achteren. Alköprü met een sublieme pass. Geçitvermez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarımay rent richting de bal. Yarımay draait met de bal, schiet en ... Başkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kunduracı rent richting de bal. Dandu verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu speelt de bal door. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Körler is nu in balbezit. Körler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obinna met een snelle inworp. Dandu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - Ziraat FK 5:0

63e minuut.
Daar is Tatlıcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - Ziraat FK 6:0

69e minuut.
Bodur rent richting de bal. Dandu rent richting de bal. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu rent richting de bal. Dandu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Alköprü is nu in balbezit. Alköprü passt de bal in één keer door. Arancibia met een sublieme pass. Klungelig pakt Bodur de bal. Bodur draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Kunduracı rent richting de bal. Obinna verovert de bal door een tackle van achteren. Obinna passt de bal in één keer door. Bodur rent richting de bal. Bodur schiet op doel. Fındıkçıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Boserup kopt de bal weg. Delalande rent richting de bal. Delalande speelt de bal door. Bodur is nu in balbezit. Bodur draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Delalande passt de bal met de wreef. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia speelt de bal door. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur schiet op doel. Fındıkçıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Delalande met een sublieme pass. Daar is Arancibia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arancibia met een sublieme pass. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel. De bal raakt de paal. Yolalan heeft problemen om de bal te vangen. Yolalan geeft de bal voor. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Yolalan met een harde bal richting middenveld. Arancibia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dandu de bal onder controle te krijgen. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melisakaganbjk45 24%, Ziraat FK 76%.
Melisakaganbjk45 - Ziraat FK 6:0