Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο limon
τούμπα Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
48 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 22.1
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Pol speelt de bal door. Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kumtepe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kumtepe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

3e minuut.
Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert passt de bal zonder na te denken. Hajas rent richting de bal. Hajas draait met de bal, schiet en ... Kosztolányi probeert de bal aan de voet te houden. Kazandibi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kosztolányi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Hajas de bal. Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas verovert de bal door een tackle van achteren. Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Hajas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Kazandibi trapt de bal weg van het doel. Canal kopt de bal weg. Hajas is nu in balbezit. Hajas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hajas is nu in balbezit. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas is nu in balbezit. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi schiet op doel. Kazandibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 1:0

11e minuut.
Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire passt de bal zonder na te denken. Chrupek rent richting de bal. Chrupek geeft de bal voor. Kosztolányi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 2:0

18e minuut.
Hajas geeft de bal voor. Daar is Kalfa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 3:0

19e minuut.
Daeseleire probeert naar een medespeler te passen. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas passt de bal zonder na te denken. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Schubert is nu in balbezit. Schubert passt de bal zonder na te denken. Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Hajas draait met de bal, schiet en ... Kosztolányi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Kazandibi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Pol heeft problemen om de bal te vangen. Pol passt de bal zonder na te denken. Hajas rent richting de bal. Hajas haalt uit met een fantastische trap. Tanay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kazandibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hajas probeert naar een medespeler te passen. Bakan is nu in balbezit. Bakan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hajas de bal. Hajas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Canal kopt de bal weg. Hajas is nu in balbezit. Hajas speelt de bal door. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hajas met een sublieme pass. Kosztolányi is nu in balbezit. Tanay is nu in balbezit. Kosztolányi verovert de bal door een tackle van achteren. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Schubert speelt de bal door. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi verovert de bal door een tackle van achteren. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi schiet op doel. Kazandibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Oğuztürk is nu in balbezit. Oğuztürk passt de bal met de wreef. Daeseleire heeft problemen om de bal te vangen. Daeseleire geeft de bal voor. Kosztolányi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 4:0

35e minuut.
Klungelig pakt Tanay de bal. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert met een sublieme pass. Hajas rent richting de bal. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel. Kazandibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Şekercioğlu geeft een lange en hoge pass. Schubert kopt de bal weg. Klungelig pakt Chrupek de bal. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 5:0

40e minuut.
Şanver geeft de bal voor. Oğuztürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chrupek met een sublieme pass. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Schubert is nu in balbezit. Schubert met een sublieme pass. Daeseleire met een sublieme pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kazandibi probeert naar een medespeler te passen. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 13%, limon 87%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 5:0

47e minuut.
Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek passt de bal met de wreef. Hajas rent richting de bal. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 6:0

53e minuut.
Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel. Kazandibi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 7:0

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalfa met een harde bal richting middenveld. Chrupek met een sublieme pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daeseleire met een sublieme pass. Hajas is nu in balbezit. Hajas passt de bal met de wreef. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas probeert naar een medespeler te passen. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Oğuztürk kopt de bal weg. Canal probeert naar een medespeler te passen. Schubert probeert naar een medespeler te passen. Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Hajas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kazandibi met een harde bal richting middenveld. Schubert kopt de bal weg. Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Hajas schiet op doel. Kazandibi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 8:0

71e minuut.
Schubert is nu in balbezit. Schubert passt de bal in één keer door. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 9:0

73e minuut.
Daeseleire met een snelle inworp. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek passt de bal met de wreef. Hajas rent richting de bal. Hajas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Artı met de inworp. Şanver bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanver geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Chrupek met een sublieme pass. Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Hajas passt de bal zonder na te denken. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 10:0

83e minuut.
Oğuztürk geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bakan de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 11:0

85e minuut.
Şekercioğlu probeert de bal aan de voet te houden. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi probeert naar een medespeler te passen. Hajas is nu in balbezit. Hajas draait met de bal, schiet en ... Kazandibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Chrupek kopt de bal weg. Hajas is nu in balbezit. Hajas passt de bal met de wreef. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bakan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daeseleire met een snelle inworp. Chrupek rent richting de bal. Chrupek geeft de bal voor. Kazandibi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 20%, limon 80%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - limon 11:0