Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melisakaganbjk45 kartalgc
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 20.4
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Önder bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Greco probeert naar een medespeler te passen. Dandu rent richting de bal. Dandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - kartalgc 1:0

11e minuut.
Boserup met een snelle inworp. Greco is nu in balbezit. Greco met een sublieme pass. Gunnestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnestad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kutlamış geeft de bal voor. Inworp. Boserup met een snelle inworp. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - kartalgc 2:0

17e minuut.
Dandu is nu in balbezit. Dandu passt de bal zonder na te denken. Örge heeft problemen om de bal te vangen. Örge draait met de bal, schiet en ... Sağlam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - kartalgc 3:0

25e minuut.
Örge probeert naar een medespeler te passen. Dandu met een sublieme pass. Gunnestad rent richting de bal. Gunnestad schiet op doel. Yoldaş probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dandu passt de bal met de wreef. Gunnestad rent richting de bal. Gunnestad draait met de bal, schiet en ... Yoldaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Örge is nu in balbezit. Örge schiet op doel. Daar is Tabu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örge is nu in balbezit. Örge draait met de bal, schiet en ... Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - kartalgc 4:0

37e minuut.
Dandu is nu in balbezit. Dandu schiet op doel. Klungelig pakt Gunnestad de bal. Gunnestad haalt uit met een fantastische trap. Sağlam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Greco speelt de bal door. Klungelig pakt Arancibia de bal. Arancibia probeert naar een medespeler te passen. Örge is nu in balbezit. Örge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melisakaganbjk45 12%, kartalgc 88%.
Melisakaganbjk45 - kartalgc 4:0

48e minuut.
Arancibia verovert de bal door een tackle van achteren. Arancibia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kutlamış de bal. Örge is nu in balbezit. Örge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Złotnicki geeft de bal voor. Dandu probeert naar een medespeler te passen. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge draait met de bal, schiet en ... Yoldaş probeert de bal aan de voet te houden. Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Arancibia kopt de bal weg. Klungelig pakt Örge de bal. Örge passt de bal in één keer door. Obinna rent richting de bal. Obinna geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Greco geeft een hoge lob. Obinna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yoldaş de bal. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Örge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Örge is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yoldaş. Örge is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arancibia met een snel genomen vrije trap. Kınay heeft problemen om de bal te vangen. Dandu rent richting de bal. Dandu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Arancibia verovert de bal door een tackle van achteren. Arancibia passt de bal in één keer door. Obinna met een sublieme pass. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Örge heeft problemen om de bal te vangen. Önder verovert de bal door een tackle van achteren. Boserup geeft een hoge lob. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Boserup bereikt de bal nog maar net als eerste. Boserup geeft de bal voor. Hoşgör heeft problemen om de bal te vangen. Dandu rent richting de bal. Dandu draait met de bal, schiet en ... Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Örge is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia verovert de bal door een tackle van achteren. Arancibia met een sublieme pass. Klungelig pakt Dandu de bal. Dandu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Açkın met de inworp. Özten bereikt de bal nog maar net als eerste. Özten schiet op doel. Plezier heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Greco heeft problemen om de bal te vangen. Greco geeft een lange en hoge pass. Obinna met een sublieme pass. Dandu rent richting de bal. Dandu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melisakaganbjk45 19%, kartalgc 81%.
Melisakaganbjk45 - kartalgc 4:0