Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
§uper§tars Ziraat FK
reşat atak Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 17.9
zeer goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Thiện Tâm is nu in balbezit. Thiện Tâm passt de bal zonder na te denken. Alköprü probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. Fındıkçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kounelis heeft problemen om de bal te vangen. Körler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kounelis raakt geblesseerd tijdens het duel. Thiện Tâm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Ziraat FK 1:0

7e minuut.
Yarımay met een sublieme pass. Daar is Geçitvermez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Thiện Tâm kopt de bal weg. Daar is Kunduracı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis schiet op doel. Fındıkçıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Ziraat FK 2:0

10e minuut.
Boc passt de bal met de wreef. Akşit speelt de bal door. Thiện Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Ziraat FK 3:0

15e minuut.
Velciu rent richting de bal. Velciu passt de bal zonder na te denken. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kounelis is nu in balbezit. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Yolalan probeert de bal aan de voet te houden. Fındıkçıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Ziraat FK 4:0

23e minuut.
Geçitvermez is nu in balbezit. Thiện Tâm onderschept slim de pass. Thiện Tâm speelt de bal door. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kounelis met een sublieme pass. Thiện Tâm probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel. Yolalan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fındıkçıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Ziraat FK 5:0

29e minuut.
Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu verovert de bal door een tackle van achteren. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Ziraat FK 6:0

33e minuut.
Elayavalli kopt de bal weg. Boc probeert naar een medespeler te passen. Kounelis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ronaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo schiet op doel. Fındıkçıoğlu bokst de bal weg.

37e minuut.
Fındıkçıoğlu met een sublieme pass. Velciu kopt de bal weg. Daar is Tatlıcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Ziraat FK 7:0

42e minuut.
Ewen probeert naar een medespeler te passen. Boc is nu in balbezit. Boc geeft de bal voor. Daar is Ronaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo schiet op doel. Fındıkçıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 27%, Ziraat FK 73%.
§uper§tars - Ziraat FK 7:0

46e minuut.
Thiện Tâm is nu in balbezit. Thiện Tâm passt de bal met de wreef. Kounelis rent richting de bal. Kounelis geeft een lange en hoge pass. Ronaldo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Velciu met de inworp. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo schiet op doel. Fındıkçıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ronaldo is nu in balbezit. Yolalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Ziraat FK 8:0

62e minuut.
Boc passt de bal zonder na te denken. Velciu rent richting de bal. Velciu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Ronaldo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Niraj met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu passt de bal in één keer door. Daar is Ronaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kounelis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksöğüt onderschept slim de pass. Aksöğüt geeft een hoge lob. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel. Fındıkçıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Ziraat FK 9:0

73e minuut.
Aksöğüt passt de bal zonder na te denken. Boc is nu in balbezit. Boc passt de bal zonder na te denken. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Boc de bal. Boc speelt de bal door. Kounelis rent richting de bal. Thiện Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Tâm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Thiện Tâm rent richting de bal. Thiện Tâm probeert naar een medespeler te passen. Kunduracı rent richting de bal. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Thiện Tâm kopt de bal weg. Kounelis probeert de bal aan de voet te houden. Ronaldo is nu in balbezit. Kounelis rent richting de bal. Kounelis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Ziraat FK 10:0

84e minuut.
Thiện Tâm passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Thiện Tâm probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kounelis rent richting de bal. Kounelis passt de bal met de wreef. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis is nu in balbezit. Kounelis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 17%, Ziraat FK 83%.
§uper§tars - Ziraat FK 10:0