Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziraat FK §uper§tars
Normal Tactiek reşat atak
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Körler is nu in balbezit. Olechowski onderschept slim de pass. Olechowski passt de bal zonder na te denken. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:1

6e minuut.
Boc rent richting de bal. Boc geeft een lange en hoge pass. Daar is Körler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olechowski rent richting de bal. Olechowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:2

10e minuut.
Boc is nu in balbezit. Boc geeft een hoge lob. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:3

13e minuut.
Kunduracı probeert naar een medespeler te passen. Yolalan probeert naar een medespeler te passen. Olechowski rent richting de bal. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Olechowski met een snelle inworp. Thiện Tâm is nu in balbezit. Thiện Tâm met een sublieme pass. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Boc rent richting de bal. Boc geeft een lange en hoge pass. Olechowski kopt de bal weg. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Ronaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aksöğüt rent richting de bal. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:4

27e minuut.
Boc speelt de bal door. Olechowski rent richting de bal. Olechowski probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Boc probeert naar een medespeler te passen. Thiện Tâm speelt de bal door. Olechowski met een sublieme pass. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:5

33e minuut.
Kunduracı is nu in balbezit. Velciu is nu in balbezit. Akşit verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Thiện Tâm verovert de bal door een tackle van achteren. Thiện Tâm met een sublieme pass. Ronaldo rent richting de bal. Daar is Ronaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Boc met een sublieme pass. Thiện Tâm rent richting de bal. Thiện Tâm passt de bal met de wreef. Ronaldo heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Thiện Tâm speelt de bal door. Olechowski rent richting de bal. Olechowski passt de bal zonder na te denken. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:6

42e minuut.
Boc passt de bal met de wreef. Thiện Tâm rent richting de bal. Thiện Tâm probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Olechowski passt de bal met de wreef. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. Tatlıcı probeert de bal aan de voet te houden. Fındıkçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:7

45e minuut.
Klungelig pakt Ronaldo de bal. Akşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo kan de bal niet met de borst controleren. Ronaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziraat FK 78%, §uper§tars 22%.
Ziraat FK - §uper§tars 0:7

47e minuut.
Thiện Tâm met de inworp. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski passt de bal in één keer door. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Thiện Tâm passt de bal zonder na te denken. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski passt de bal in één keer door. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:8

51e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Velciu geeft een hoge lob. Tatlıcı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel. Fındıkçıoğlu bokst de bal weg.

54e minuut.
Körler met de inworp. Kunduracı is nu in balbezit. Olechowski met een sublieme pass. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:9

64e minuut.
Körler speelt de bal door. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Ronaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:10

65e minuut.
Kunduracı rent richting de bal. Velciu onderschept slim de pass. Velciu passt de bal in één keer door. Ronaldo heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Akşit verovert de bal door een tackle van achteren. Akşit probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:11

73e minuut.
Olechowski is nu in balbezit. Olechowski heeft problemen om de bal te vangen. Olechowski geeft de bal voor. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:12

78e minuut.
Doeltrap. Fındıkçıoğlu trapt de bal weg van het doel. Thiện Tâm speelt de bal door. Ronaldo heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Boc passt de bal zonder na te denken. Ronaldo rent richting de bal. Velciu is nu in balbezit. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - §uper§tars 0:13

87e minuut.
Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Tâm verovert de bal door een tackle van achteren. Thiện Tâm met een sublieme pass. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Niraj geeft de bal voor. Tatlıcı rent richting de bal. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziraat FK 74%, §uper§tars 26%.
Ziraat FK - §uper§tars 0:13