Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
limon Melisakaganbjk45
Normal Tactiek 433
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 38.9
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Bakan heeft problemen om de bal te vangen. Örge rent richting de bal. Bodur is nu in balbezit. Bodur draait met de bal, schiet en ... Kazandibi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - Melisakaganbjk45 0:1

11e minuut.
Delalande rent richting de bal. Delalande passt de bal in één keer door. Dandu probeert naar een medespeler te passen. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Boserup bereikt de bal nog maar net als eerste. Delalande is nu in balbezit. Delalande passt de bal zonder na te denken. Bodur rent richting de bal. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Złotnicki onderschept slim de pass. Artı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Złotnicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Złotnicki met een snel genomen vrije trap. Daar is Bodur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur schiet op doel. De bal raakt de paal. Dandu rent richting de bal. Dandu schiet op doel. Kazandibi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - Melisakaganbjk45 0:2

27e minuut.
Çöloğlu probeert naar een medespeler te passen. Şanver is nu in balbezit. Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu is nu in balbezit. Dandu schiet op doel. Kazandibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bodur rent richting de bal. Bodur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - Melisakaganbjk45 0:3

30e minuut.
Arancibia rent richting de bal. Arancibia speelt de bal door. Delalande met een sublieme pass. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Delalande kopt de bal weg. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia geeft de bal voor. Klungelig pakt Delalande de bal. Delalande geeft een lange en hoge pass. Kazandibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Obinna de bal. Obinna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Örge de bal. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limon 71%, Melisakaganbjk45 29%.
limon - Melisakaganbjk45 0:3

47e minuut.
Obinna probeert naar een medespeler te passen. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu passt de bal zonder na te denken. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Çallı verovert de bal door een tackle van achteren. Çallı met een sublieme pass. Örge is nu in balbezit. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dandu onderschept slim de pass. Dandu geeft de bal voor. Bodur is nu in balbezit. Bodur haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - Melisakaganbjk45 0:4

52e minuut.
Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu probeert naar een medespeler te passen. Kalfa is nu in balbezit. Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Bodur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Arancibia met een sublieme pass. Obinna heeft problemen om de bal te vangen. Obinna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bodur de bal. Bodur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Bakan geeft een lange en hoge pass. Obinna kopt de bal weg. Klungelig pakt Tanay de bal. Dandu rent richting de bal. Dandu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Delalande speelt de bal door. Örge rent richting de bal. Örge passt de bal met de wreef. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limon - Melisakaganbjk45 0:5

67e minuut.
Dandu heeft problemen om de bal te vangen. Kalfa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dandu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalfa geeft de bal voor. Örge legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Dandu rent richting de bal. Bodur rent richting de bal. Bodur passt de bal met de wreef. Delalande is nu in balbezit. Delalande draait met de bal, schiet en ... Kazandibi bokst de bal weg.

72e minuut.
Bakan is nu in balbezit. Bakan geeft een hoge lob. Tebeşirci kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Delalande de bal onder controle te krijgen. Delalande geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Aracıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu met een sublieme pass. Örge is nu in balbezit. Örge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Obinna de bal. Obinna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dandu de bal. Dandu geeft de bal voor. Bodur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazandibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Tanay is nu in balbezit. Arancibia verovert de bal door een tackle van achteren. Arancibia speelt de bal door. Dandu rent richting de bal. Obinna geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Złotnicki met de inworp. Dandu is nu in balbezit. Dandu passt de bal met de wreef. Bodur heeft problemen om de bal te vangen. Bodur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Daar is Bodur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dandu de bal. Dandu draait met de bal, schiet en ... Kazandibi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Aracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu onderschept slim de pass. Dandu probeert naar een medespeler te passen. Bodur rent richting de bal. Bodur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limon 80%, Melisakaganbjk45 20%.
limon - Melisakaganbjk45 0:5