Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melisakaganbjk45 limon
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 23.2
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Arancibia passt de bal met de wreef. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu speelt de bal door. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - limon 1:0

5e minuut.
Şanver rent richting de bal. Şanver met een sublieme pass. Klungelig pakt Kumtepe de bal. Bodur onderschept slim de pass. Bodur draait met de bal, schiet en ... Kazandibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Dandu speelt de bal door. Kalfa rent richting de bal. Bodur onderschept slim de pass. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - limon 2:0

12e minuut.
Złotnicki geeft een hoge lob. Örge is nu in balbezit. Örge passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bodur de bal. Bodur draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Tanay de bal onder controle te krijgen. Dandu rent richting de bal. Dandu passt de bal zonder na te denken. Bodur is nu in balbezit. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - limon 3:0

19e minuut.
Dandu rent richting de bal. Dandu passt de bal in één keer door. Bodur rent richting de bal. Dandu is nu in balbezit. Dandu draait met de bal, schiet en ... Kazandibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inworp. Obinna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu onderschept slim de pass. Dandu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tanay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arancibia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arancibia speelt de bal door. Dandu rent richting de bal. Dandu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Obinna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dandu de bal. Dandu probeert naar een medespeler te passen. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Arancibia geeft een lange en hoge pass. Daar is Kalfa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanay is nu in balbezit. Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Bodur haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Tanay passt de bal in één keer door. Cagneschi rent richting de bal. Çöloğlu begaat een overtreding. Çöloğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melisakaganbjk45 22%, limon 78%.
Melisakaganbjk45 - limon 3:0

68e minuut.
Arancibia rent richting de bal. Arancibia speelt de bal door. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel. Kazandibi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - limon 4:0

70e minuut.
Złotnicki onderschept slim de pass. Arancibia probeert naar een medespeler te passen. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bodur is nu in balbezit. Bodur haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - limon 5:0

75e minuut.
Plezier geeft de bal voor. Obinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Obinna probeert naar een medespeler te passen. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu schiet op doel. Kazandibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Kumtepe de bal. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia passt de bal zonder na te denken. Örge is nu in balbezit. Örge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bodur is nu in balbezit. Bakan rent richting de bal. Bodur onderschept slim de pass. Bodur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur schiet op doel. Kazandibi bokst de bal weg.

88e minuut.
Złotnicki rent richting de bal. Artı bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnicki speelt de bal door. Dandu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Örge verovert de bal door een tackle van achteren. Örge probeert naar een medespeler te passen. Dandu heeft problemen om de bal te vangen. Bodur rent richting de bal. Bodur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - limon 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melisakaganbjk45 25%, limon 75%.
Melisakaganbjk45 - limon 6:0