Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kartalgc ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο
Normal Tactiek τούμπα
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 44.3
weak Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Oğuztürk geeft een lange en hoge pass. Hoşgör kopt de bal weg. Önder kan de bal niet met de borst controleren. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Schubert speelt de bal door. Pol met een sublieme pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Sağlam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:1

6e minuut.
Chrupek passt de bal met de wreef. Schubert met een sublieme pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi schiet op doel. Sağlam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:2

6e minuut.
Daar is Tabu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabu speelt de bal door. Önder rent richting de bal. Kosztolányi verovert de bal door een tackle van achteren. Kosztolányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pol geeft de bal voor. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi passt de bal zonder na te denken. Daeseleire bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire draait met de bal, schiet en ... Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Chrupek kopt de bal weg. Prutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Prutton met een sublieme pass. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:3

10e minuut.
Önder rent richting de bal. Kosztolányi verovert de bal door een tackle van achteren. Kosztolányi passt de bal zonder na te denken. Prutton is nu in balbezit. Prutton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Yoldaş de bal. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Yoldaş probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Prutton heeft problemen om de bal te vangen. Prutton met een sublieme pass. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Sağlam probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kosztolányi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kutlamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Prutton verovert de bal door een tackle van achteren. Prutton passt de bal met de wreef. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:4

22e minuut.
Pol rent richting de bal. Kınay is nu in balbezit. Kınay met een sublieme pass. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sağlam bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pol neemt de hoekschop. Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:5

27e minuut.
Canal met een sublieme pass. Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek met een sublieme pass. Prutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Prutton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Canal geeft de bal voor. Daar is Hoşgör, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:6

31e minuut.
Özten kopt de bal weg. Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi kopt de bal weg. Prutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Prutton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chrupek speelt de bal door. Kosztolányi rent richting de bal. Prutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hoşgör, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pol is nu in balbezit. Pol haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Hoşgör met een harde bal richting middenveld. Chrupek kopt de bal weg. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:7

38e minuut.
Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol onderschept slim de pass. Pol passt de bal zonder na te denken. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:8

38e minuut.
Klungelig pakt Özten de bal. Kosztolányi is nu in balbezit. Özten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kosztolányi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Prutton speelt de bal door. Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Önder is nu in balbezit. Prutton verovert de bal door een tackle van achteren. Prutton probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kosztolányi de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Önder rent richting de bal. Chrupek onderschept slim de pass. Chrupek met een sublieme pass. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pol is nu in balbezit. Pol geeft een lange en hoge pass. Daeseleire kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosztolányi de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daeseleire met een sublieme pass. Schubert is nu in balbezit. Schubert passt de bal met de wreef. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartalgc 85%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 15%.
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:8

46e minuut.
Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prutton onderschept slim de pass. Prutton geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daeseleire bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire geeft een hoge lob. Hoşgör heeft problemen om de bal te vangen. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:9

50e minuut.
Kosztolányi kopt de bal weg. Daeseleire bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire met een sublieme pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Schubert kopt de bal weg. Klungelig pakt Prutton de bal. Önder rent richting de bal. Prutton onderschept slim de pass. Prutton haalt uit met een fantastische trap. Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:10

54e minuut.
Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu passt de bal met de wreef. Kınay is nu in balbezit. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:11

66e minuut.
Canal passt de bal in één keer door. Schubert heeft problemen om de bal te vangen. Schubert geeft de bal voor. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Schubert speelt de bal door. Prutton rent richting de bal. Prutton met een sublieme pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pol is nu in balbezit. Pol geeft de bal voor. Schubert kopt de bal weg. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:12

77e minuut.
Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek geeft een hoge lob. Daar is Önder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Önder heeft problemen om de bal te vangen. Prutton rent richting de bal. Schubert met een sublieme pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:13

85e minuut.
Oğuztürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daeseleire bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire passt de bal zonder na te denken. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk geeft een hoge lob. Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oğuztürk met een snelle inworp. Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartalgc 89%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 11%.
kartalgc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:13