Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο kartalgc
τούμπα Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
10% Spel op eigen helft 90%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 22.6
excellent Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Açkın is nu in balbezit. Pol onderschept slim de pass. Pol passt de bal zonder na te denken. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pol zal de hoekschop nemen. Kosztolányi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek speelt de bal door. Hajas rent richting de bal. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Chrupek geeft een hoge lob. Pol kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoşgör de bal. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sağlam trapt de bal weg. Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Hajas is nu in balbezit. Hajas passt de bal met de wreef. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 1:0

9e minuut.
Oğuztürk geeft de bal voor. Pol probeert naar een medespeler te passen. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel. Yoldaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daeseleire neemt de hoekschop. Daar is Pol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pol passt de bal met de wreef. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tabu probeert de bal aan de voet te houden. Yoldaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi onderschept slim de pass. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Sağlam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Schubert met een sublieme pass. Pol is nu in balbezit. Pol passt de bal met de wreef. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel. Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 2:0

24e minuut.
Schubert speelt de bal door. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek speelt de bal door. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daeseleire bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire geeft de bal voor. Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Daeseleire met de inworp. Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek speelt de bal door. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hoşgör, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekşimez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi verovert de bal door een tackle van achteren. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Schubert verovert de bal door een tackle van achteren. Schubert passt de bal zonder na te denken. Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Canal passt de bal met de wreef. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert passt de bal met de wreef. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chrupek speelt de bal door. Schubert speelt de bal door. Pol speelt de bal door. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daeseleire rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daeseleire neemt de hoekschop. Pol krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hajas probeert naar een medespeler te passen. Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire passt de bal in één keer door. Chrupek rent richting de bal. Chrupek passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 3:0

35e minuut.
Daeseleire is nu in balbezit. Daeseleire passt de bal zonder na te denken. Hajas is nu in balbezit. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hajas is nu in balbezit. Kosztolányi is nu in balbezit. Önder verovert de bal door een tackle van achteren. Pol rent richting de bal. Pol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daeseleire geeft een lange en hoge pass. Schubert is nu in balbezit. Schubert speelt de bal door. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel. Sağlam bokst de bal weg.

40e minuut.
Schubert verovert de bal door een tackle van achteren. Schubert geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi heeft problemen om de bal te vangen. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daeseleire heeft problemen om de bal te vangen. Daeseleire probeert naar een medespeler te passen. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 4:0

43e minuut.
Daeseleire passt de bal zonder na te denken. Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Hajas met een sublieme pass. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 5:0

44e minuut.
Pol passt de bal met de wreef. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek met een sublieme pass. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 11%, kartalgc 89%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 5:0

46e minuut.
Daeseleire speelt de bal door. Oğuztürk is nu in balbezit. Oğuztürk geeft de bal voor. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Inworp. Pol met de inworp. Schubert rent richting de bal. Schubert geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Sağlam trapt de bal weg. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol schiet op doel. Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Pol de bal onder controle te krijgen. Pol passt de bal met de wreef. Schubert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajas schiet op doel. Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Schubert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kosztolányi de bal. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sağlam speelt de bal door. Daeseleire speelt de bal door. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Önder kopt de bal weg. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol geeft een hoge lob. Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hoşgör met een harde bal richting middenveld. Chrupek heeft problemen om de bal te vangen. Chrupek kopt de bal weg. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi schiet op doel. Sağlam bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 6:0

62e minuut.
Daar is Nedeljkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schubert is nu in balbezit. Met opzet legt Özten zijn tegenspeler op de grond. Özten krijgt een gele kaart. Schubert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kosztolányi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daeseleire is nu in balbezit. Daeseleire passt de bal zonder na te denken. Hajas rent richting de bal. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 7:0

70e minuut.
Schubert rent richting de bal. Schubert geeft de bal voor. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Sağlam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 8:0

71e minuut.
Hajas verovert de bal door een tackle van achteren. Hajas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pol de bal. Pol geeft een lange en hoge pass. Daar is Yoldaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Önder bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek onderschept slim de pass. Hajas is nu in balbezit. Hajas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kosztolányi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 9:0

76e minuut.
Chrupek rent richting de bal. Chrupek passt de bal met de wreef. Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ekşimez met een sublieme pass. Schubert rent richting de bal. Schubert geeft de bal voor. Daeseleire bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 10:0

85e minuut.
Chrupek onderschept slim de pass. Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel. Sağlam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 8%, kartalgc 92%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - kartalgc 11:0