Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziraat FK real kozan
Normal Tactiek cemx
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 31.1
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Geçitvermez is nu in balbezit. Villar verovert de bal door een tackle van achteren. Villar met een sublieme pass. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zmartwiony kopt de bal weg. Kunduracı heeft problemen om de bal te vangen. Villar is nu in balbezit. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Körler speelt de bal door. Inworp. Villar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Garçon met de inworp. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony schiet op doel. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - real kozan 0:1

29e minuut.
Słowikowski passt de bal in één keer door. Tatlıcı rent richting de bal. Zmartwiony onderschept slim de pass. Zmartwiony schiet op doel. Fındıkçıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Słowikowski rent richting de bal. Villar rent richting de bal. Villar speelt de bal door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Körler rent richting de bal. Barbosa rent richting de bal. Körler begaat een overtreding. Barbosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Słowikowski wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zmartwiony krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar geeft de bal voor. Daar is Tatlıcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Słowikowski is nu in balbezit. Słowikowski speelt de bal door. Villar rent richting de bal. Villar geeft de bal voor. Zmartwiony is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - real kozan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziraat FK 70%, real kozan 30%.
Ziraat FK - real kozan 0:2

47e minuut.
Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garçon geeft de bal voor. Daar is Tatlıcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fındıkçıoğlu trapt de bal weg van het doel. Garçon probeert de bal met de borst te controleren. Garçon geeft een lange en hoge pass. Barbosa springt en kopt de bal. Fındıkçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Villar passt de bal in één keer door. Garçon probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap. Fındıkçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - real kozan 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Barbosa de bal. Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - real kozan 0:4

60e minuut.
Garçon verovert de bal door een tackle van achteren. Garçon geeft een lange en hoge pass. Barbosa kopt de bal weg. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Tatlıcı kopt de bal weg. Körler bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yolalan de bal onder controle te krijgen. Fındıkçıoğlu bokst de bal weg. Daar is Tatlıcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap. Fındıkçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - real kozan 0:5

70e minuut.
Klungelig pakt Tatlıcı de bal. Yolalan is nu in balbezit. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - real kozan 0:6

74e minuut.
Villar is nu in balbezit. Villar passt de bal zonder na te denken. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - real kozan 0:7

79e minuut.
Villar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tammisalo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Daar is Słowikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunduracı rent richting de bal. Słowikowski onderschept slim de pass. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel. Fındıkçıoğlu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kunduracı is nu in balbezit. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Słowikowski met een sublieme pass. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziraat FK 85%, real kozan 15%.
Ziraat FK - real kozan 0:7