Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real kozan Ziraat FK
cemx Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 17.6
goed Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Kunduracı rent richting de bal. Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zmartwiony met een sublieme pass. Tallevi is nu in balbezit. Tallevi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony geeft een hoge lob. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallevi is nu in balbezit. Tallevi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Ziraat FK 1:0

12e minuut.
Villar probeert naar een medespeler te passen. Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kunduracı zijn tegenspeler op de grond. Kunduracı krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Villar is nu in balbezit. Villar speelt de bal door. Tallevi is nu in balbezit. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Villar is nu in balbezit. Villar geeft een lange en hoge pass. Daar is Barbosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Ziraat FK 2:0

25e minuut.
Pont geeft de bal voor. Yolalan kopt de bal weg. Tatlıcı heeft problemen om de bal te vangen. Tallevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallevi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony geeft een lange en hoge pass. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar passt de bal in één keer door. Tatlıcı is nu in balbezit. Tatlıcı geeft een lange en hoge pass. Barbosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Geçitvermez is nu in balbezit. Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garçon passt de bal met de wreef. Daar is Barbosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pont rent richting de bal. Pont passt de bal zonder na te denken. Villar rent richting de bal. Tallevi rent richting de bal. Tallevi speelt de bal door. Fındıkçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Ziraat FK 3:0

40e minuut.
Zmartwiony onderschept slim de pass. Zmartwiony geeft een lange en hoge pass. Tallevi kopt de bal weg. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony geeft de bal voor. Tallevi rent richting de bal. Tallevi draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pont met de inworp. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel. Fındıkçıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Ziraat FK 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 22%, Ziraat FK 78%.
real kozan - Ziraat FK 4:0

59e minuut.
Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Tallevi heeft problemen om de bal te vangen. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallevi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Barbosa speelt de bal door. Tallevi rent richting de bal. Tallevi passt de bal in één keer door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 32%, Ziraat FK 68%.
real kozan - Ziraat FK 4:0