Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
§uper§tars limon
reşat atak Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 21.7
very good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Ronaldo kopt de bal weg. Velciu is nu in balbezit. Velciu geeft de bal voor. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ronaldo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tanay rent richting de bal. Olechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Artı kopt de bal weg. Tanay rent richting de bal. Ronaldo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ronaldo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Niraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanver verovert de bal door een tackle van achteren. Şanver passt de bal in één keer door. Çöloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöloğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ternero speelt de bal door. Daar is Tanay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Kumtepe rent richting de bal. Kumtepe geeft een lange en hoge pass. Niraj kopt de bal weg. Olechowski rent richting de bal. Olechowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Olechowski passt de bal in één keer door. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Kazandibi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bakan verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Boc rent richting de bal. Boc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kalfa de bal. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kazandibi met een harde bal richting middenveld. Thiện Tâm kopt de bal weg. Klungelig pakt Kumtepe de bal. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Şanver raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gürkan komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Velciu speelt de bal door. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Tanay is nu in balbezit. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Thiện Tâm rent richting de bal. Thiện Tâm passt de bal met de wreef. Bakan rent richting de bal. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kazandibi trapt de bal weg van het doel. Olechowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Aracıoğlu de bal. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kazandibi trapt de bal weg. Boc kopt de bal weg. Velciu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Kazandibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - limon 1:0

40e minuut.
Kumtepe rent richting de bal. Velciu verovert de bal door een tackle van achteren. Velciu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Thiện Tâm kopt de bal weg. Şekercioğlu rent richting de bal. Şekercioğlu passt de bal in één keer door. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Boc passt de bal zonder na te denken. Thiện Tâm met een sublieme pass. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - limon 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 27%, limon 73%.
§uper§tars - limon 2:0

46e minuut.
Gürkan probeert naar een medespeler te passen. Çöloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöloğlu passt de bal in één keer door. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Olechowski passt de bal zonder na te denken. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe rent richting de bal. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - limon 3:0

61e minuut.
Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo passt de bal in één keer door. Kalfa met een sublieme pass. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Kazandibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Boc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Velciu de bal. Velciu speelt de bal door. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Kazandibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - limon 4:0

71e minuut.
Şekercioğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velciu rent richting de bal. Velciu passt de bal in één keer door. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - limon 5:0

77e minuut.
Strujac probeert naar een medespeler te passen. Olechowski probeert naar een medespeler te passen. Boc speelt de bal door. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kumtepe probeert naar een medespeler te passen. Niraj speelt de bal door. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Olechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olechowski passt de bal met de wreef. Thiện Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olechowski rent richting de bal. Paal!

88e minuut.
Thiện Tâm is nu in balbezit. Thiện Tâm passt de bal zonder na te denken. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Niraj speelt de bal door. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski passt de bal in één keer door. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo schiet op doel. Kazandibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 29%, limon 71%.
§uper§tars - limon 5:0