Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
limon §uper§tars
Normal Tactiek reşat atak
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 43.1
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kazandibi met een harde bal richting middenveld. Olechowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Kazandibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - §uper§tars 0:1

18e minuut.
Olechowski passt de bal in één keer door. Thiện Tâm rent richting de bal. Thiện Tâm geeft een lange en hoge pass. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Velciu rent richting de bal. Velciu passt de bal zonder na te denken. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limon - §uper§tars 0:2

25e minuut.
Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Bakan is nu in balbezit. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo schiet op doel. Kazandibi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - §uper§tars 0:3

26e minuut.
Tanay heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo is nu in balbezit. Kalfa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ronaldo raakt geblesseerd tijdens het duel. Olechowski komt bij de bal en schiet. Kazandibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ronaldo krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Tanay de bal. Kazandibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Thiện Tâm passt de bal zonder na te denken. Boc rent richting de bal. Velciu met een sublieme pass. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Boc kopt de bal weg. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu speelt de bal door. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Kazandibi trapt de bal weg. Thiện Tâm kopt de bal weg. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Boc probeert naar een medespeler te passen. Olechowski rent richting de bal. Thiện Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Thiện Tâm rent richting de bal. Thiện Tâm passt de bal zonder na te denken. Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Velciu rent richting de bal. Velciu passt de bal in één keer door. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel. Kazandibi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - §uper§tars 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limon 75%, §uper§tars 25%.
limon - §uper§tars 0:4

56e minuut.
Olechowski rent richting de bal. Olechowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Ronaldo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bakan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - §uper§tars 0:5

58e minuut.
Tebeşirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Boc passt de bal met de wreef. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Artı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiện Tâm met een sublieme pass. Olechowski rent richting de bal. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Boc met de inworp. Velciu is nu in balbezit. Velciu met een sublieme pass. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Boc kopt de bal weg. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu passt de bal met de wreef. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel. Kazandibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olechowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Olechowski rent richting de bal. Olechowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Olechowski is nu in balbezit. Olechowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Ronaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Niraj rent richting de bal. Niraj geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bakan de bal. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Boc met een sublieme pass. Velciu is nu in balbezit. Velciu passt de bal zonder na te denken. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Boc rent richting de bal. Boc probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limon - §uper§tars 0:6

78e minuut.
Şekercioğlu geeft een lange en hoge pass. Velciu met een snel genomen vrije trap. Olechowski is nu in balbezit. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - §uper§tars 0:7

88e minuut.
Velciu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakan. Velciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boc met een snel genomen vrije trap. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limon - §uper§tars 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limon 74%, §uper§tars 26%.
limon - §uper§tars 0:8