Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real kozan kartalgc
cemx Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 20.2
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Önder heeft problemen om de bal te vangen. Garçon rent richting de bal. Garçon passt de bal in één keer door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ślusarczyk onderschept slim de pass. Ślusarczyk geeft de bal voor. Yoldaş heeft problemen om de bal te vangen. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sağlam trapt de bal weg. Słowikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Yoldaş de bal. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ślusarczyk probeert de bal aan de voet te houden. Kınay is nu in balbezit. Ślusarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kınay moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kınay kan niet meer verder spelen. Gencebay komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Garçon is nu in balbezit. Kamocsai is nu in balbezit. Garçon speelt de bal door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Zmartwiony schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yoldaş de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garçon zal de hoekschop nemen. Barbosa krijgt zijn hoofd ertegen. Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - kartalgc 1:0

16e minuut.
Garçon met een snelle inworp. Słowikowski met een sublieme pass. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony schiet op doel. Sağlam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - kartalgc 2:0

20e minuut.
Ekşimez is nu in balbezit. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony passt de bal met de wreef. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Damnik met een sublieme pass. Garçon kan de bal niet met de borst controleren. Garçon geeft een lange en hoge pass. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Yoldaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garçon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zmartwiony de bal. Zmartwiony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - kartalgc 3:0

36e minuut.
Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski geeft een lange en hoge pass. Yoldaş kopt de bal weg. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Ekşimez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowikowski is nu in balbezit. Słowikowski speelt de bal door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - kartalgc 4:0

40e minuut.
Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garçon passt de bal zonder na te denken. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kutlamış is nu in balbezit. Garçon verovert de bal door een tackle van achteren. Garçon met een sublieme pass. Daar is Zmartwiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 32%, kartalgc 68%.
real kozan - kartalgc 4:0

57e minuut.
Gencebay geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślusarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pamuk rent richting de bal. Kamocsai onderschept slim de pass. Kamocsai probeert naar een medespeler te passen. Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garçon geeft een lange en hoge pass. Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - kartalgc 5:0

62e minuut.
Tabu heeft problemen om de bal te vangen. Önder is nu in balbezit. Zmartwiony is nu in balbezit. Klungelig pakt Zmartwiony de bal. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap. Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - kartalgc 6:0

71e minuut.
Ślusarczyk speelt de bal door. Yoldaş is nu in balbezit. Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zmartwiony schiet op doel. Sağlam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - kartalgc 7:0

73e minuut.
Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zmartwiony passt de bal in één keer door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Sağlam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - kartalgc 8:0

75e minuut.
Hoşgör geeft de bal voor. Inworp. Ślusarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbosa probeert de bal met de borst te controleren. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ślusarczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zmartwiony de bal. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - kartalgc 9:0

80e minuut.
Barbosa is nu in balbezit. Barbosa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kutlamış de bal. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel. Hoşgör kan de bal niet met de borst controleren. Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Hoşgör trapt de bal weg. Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garçon probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - kartalgc 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 30%, kartalgc 70%.
real kozan - kartalgc 10:0