Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziraat FK ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο
Normal Tactiek τούμπα
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 45.7
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Hajas draait met de bal, schiet en ... Daar is Tatlıcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schubert geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi krijgt zijn hoofd ertegen. Fındıkçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:1

8e minuut.
Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pol passt de bal zonder na te denken. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chrupek kopt de bal weg. Hajas met een sublieme pass. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:2

20e minuut.
Chrupek passt de bal zonder na te denken. Tatlıcı met een sublieme pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi schiet op doel. Fındıkçıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:3

22e minuut.
Hajas is nu in balbezit. Hajas passt de bal zonder na te denken. Daeseleire speelt de bal door. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Geçitvermez probeert de bal met de borst te controleren. Schubert probeert naar een medespeler te passen. Pol speelt de bal door. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:4

25e minuut.
Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas passt de bal met de wreef. Pol geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daeseleire bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire geeft een lange en hoge pass. Körler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi onderschept slim de pass. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Geçitvermez is nu in balbezit. Geçitvermez geeft de bal voor. Pol speelt de bal door. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Schubert onderschept slim de pass. Schubert met een sublieme pass. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi schiet op doel. Fındıkçıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:5

40e minuut.
Kosztolányi kopt de bal weg. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek passt de bal in één keer door. Kosztolányi heeft problemen om de bal te vangen. Kosztolányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziraat FK 85%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 15%.
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:5

47e minuut.
Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi is nu in balbezit. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kosztolányi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kosztolányi kopt de bal weg. Chrupek rent richting de bal. Chrupek geeft de bal voor. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Schubert probeert naar een medespeler te passen. Canal met een sublieme pass. Klungelig pakt Tatlıcı de bal. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Daeseleire probeert de bal met de borst te controleren. Daeseleire geeft een hoge lob. Tatlıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi verovert de bal door een tackle van achteren. Kosztolányi schiet op doel. Fındıkçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:6

55e minuut.
Pol verovert de bal door een tackle van achteren. Pol geeft een hoge lob. Kosztolányi kopt de bal weg. Daeseleire is nu in balbezit. Daeseleire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol speelt de bal door. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Fındıkçıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:7

61e minuut.
Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Hajas rent richting de bal. Hajas geeft de bal voor. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Fındıkçıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Schubert rent richting de bal. Schubert geeft een hoge lob. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajas is nu in balbezit. Hajas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:8

67e minuut.
Körler is nu in balbezit. Schubert verovert de bal door een tackle van achteren. Pol speelt de bal door. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hajas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kosztolányi de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Tatlıcı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:9

70e minuut.
Akşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek onderschept slim de pass. Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu bokst de bal weg. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:10

74e minuut.
Nedeljkov geeft een hoge lob. Chrupek rent richting de bal. Chrupek geeft een hoge lob. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Linowski met een sublieme pass. Daeseleire is nu in balbezit. Daeseleire geeft de bal voor. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Akşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek geeft een hoge lob. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:11

80e minuut.
Hajas met een sublieme pass. Aksöğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daeseleire krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hajas rent richting de bal. Hajas passt de bal in één keer door. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:12

89e minuut.
Pol kopt de bal weg. Yolalan heeft problemen om de bal te vangen. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Fındıkçıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziraat FK 77%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 23%.
Ziraat FK - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:13