Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gazi united DEMİRSPORUM
AAA Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 17.7
adequate Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hughson verovert de bal door een tackle van achteren. Hughson geeft een hoge lob. Güneşadam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Větvička is nu in balbezit. Větvička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Geçirmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Serden onderschept slim de pass. Serden met een sublieme pass. Hughson is nu in balbezit. Hughson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - DEMİRSPORUM 1:0

21e minuut.
Bilginer is nu in balbezit. Bilginer geeft een hoge lob. Burman probeert de bal aan de voet te houden. Çukurovalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurovalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gazi united - DEMİRSPORUM 1:1

25e minuut.
Altaylı geeft de bal voor. Daar is Arsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hughson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson draait met de bal, schiet en ... Halkalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - DEMİRSPORUM 2:1

32e minuut.
Serden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geçirmez met de inworp. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gazi united 53%, DEMİRSPORUM 47%.
gazi united - DEMİRSPORUM 2:1

56e minuut.
Bilginer is nu in balbezit. İskit onderschept slim de pass. İskit probeert naar een medespeler te passen. Hughson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Campo da Torre geeft de bal voor. Kocabıyık heeft problemen om de bal te vangen. Campo da Torre rent richting de bal. Kocabıyık onderschept slim de pass. Kocabıyık draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Campo da Torre trapt de bal weg van het doel. Dönmez is nu in balbezit. Dönmez passt de bal met de wreef. Hughson is nu in balbezit. Hughson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Güneşadam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baykurt komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Belözoğlu passt de bal in één keer door. Bilginer probeert de bal aan de voet te houden. Tınaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson schiet op doel. Halkalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gazi united 49%, DEMİRSPORUM 51%.
gazi united - DEMİRSPORUM 2:1