Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HodriMeydan Bigafc
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


22e minuut.
Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy passt de bal met de wreef. Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı draait met de bal, schiet en ... Tığ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HodriMeydan - Bigafc 1:0

24e minuut.
Dokuz onderschept slim de pass. Dokuz probeert naar een medespeler te passen. Alpsoy met een sublieme pass. Yardımcı rent richting de bal. Yardımcı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Üzer passt de bal in één keer door. Akdağ geeft een hoge lob. Marka probeert de bal aan de voet te houden. Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı haalt uit met een fantastische trap. Tığ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Belbüken passt de bal in één keer door. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy passt de bal met de wreef. Daar is Yardımcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yardımcı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HodriMeydan - Bigafc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HodriMeydan 45%, Bigafc 55%.
HodriMeydan - Bigafc 2:0

54e minuut.
Kuterman met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Üzer de bal. Ulubey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ulubey krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ünaldı met een sublieme pass. Beşerler is nu in balbezit. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşerler onderschept slim de pass. Beşerler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
İşler is nu in balbezit. Beşerler onderschept slim de pass. Beşerler passt de bal zonder na te denken. Dokuz is nu in balbezit. Dokuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Zan de bal. Üzer kopt de bal weg. Ersoy is nu in balbezit. Beşerler onderschept slim de pass. Beşerler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HodriMeydan - Bigafc 2:1

76e minuut.
Terim rent richting de bal. Yüceses rent richting de bal. Yüceses geeft de bal voor. Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HodriMeydan - Bigafc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HodriMeydan 55%, Bigafc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HodriMeydan - Bigafc 2:2