Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edremit spor Eyüp spor
Attack Tactiek Sweep
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 42.3
solid Schieten good
very good Passen adequate
average Verdedigen good


7e minuut.
Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Pop speelt de bal door. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Eyüp spor 1:0

8e minuut.
Szczoczarz is nu in balbezit. Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schuster krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Szkiełko geeft de bal voor. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel. Smirti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Eyüp spor 2:0

15e minuut.
Zováth passt de bal met de wreef. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas is nu in balbezit. Siemaszko rent richting de bal. Siemaszko draait met de bal, schiet en ... Smirti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pisz rent richting de bal. Opolski verovert de bal door een tackle van achteren. Opolski geeft een hoge lob. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Almarza rent richting de bal. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko passt de bal zonder na te denken. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Dudryk is nu in balbezit. Musielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Musielak met een sublieme pass. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski met een sublieme pass. Schuster met een sublieme pass. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 37%, Eyüp spor 63%.
Edremit spor - Eyüp spor 2:0

46e minuut.
Kurmisák komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Schuster heeft problemen om de bal te vangen. Schuster passt de bal in één keer door. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas schiet op doel. Smirti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Eyüp spor 3:0

53e minuut.
Zováth met een sublieme pass. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak geeft een lange en hoge pass. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Eyüp spor 4:0

58e minuut.
Zováth is nu in balbezit. Zováth geeft de bal voor. Almarza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Aldana kopt de bal weg. Klungelig pakt Aragonés de bal. Schuster geeft de bal voor. Cabezas springt en kopt de bal. Smirti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Eyüp spor 5:0

68e minuut.
Opolski geeft de bal voor. Schuster kopt de bal weg. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák schiet op doel. Smirti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Eyüp spor 6:0

71e minuut.
Almarza rent richting de bal. Almarza speelt de bal door. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap. Smirti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Eyüp spor 7:0

74e minuut.
Pop is nu in balbezit. Kurmisák rent richting de bal. Musielak maakt een afschuwelijke overtreding. Musielak krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Nappo is nu in balbezit. Pop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nappo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nappo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Marín de bal onder controle te krijgen. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kościuk trapt de bal weg. Pop rent richting de bal. Pop passt de bal zonder na te denken. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Aldana heeft problemen om de bal te vangen. Kurmisák rent richting de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Smirti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Eyüp spor 8:0

85e minuut.
Musielak passt de bal zonder na te denken. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko speelt de bal door. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smirti trapt de bal weg van het doel. Musielak kopt de bal weg. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Kościuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Kościuk speelt de bal door. Pop kopt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Smirti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas rent richting de bal. Pop met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurmisák de bal. Kurmisák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 31%, Eyüp spor 69%.
Edremit spor - Eyüp spor 8:0