Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başakşehir FK Beylikdüzü Futbol Kulübü
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 26.6
weak Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


13e minuut.
Gültekin met de inworp. Üstünkar speelt de bal door. Belözoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersönmez verovert de bal door een tackle van achteren. Ersönmez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Yunusoğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baykurt de bal onder controle te krijgen. Tunalı is nu in balbezit. Ersönmez verovert de bal door een tackle van achteren. Ersönmez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Atabeyoğlu rent richting de bal. Atabeyoğlu passt de bal zonder na te denken. Yakışık bereikt de bal nog maar net als eerste. Birler verovert de bal door een tackle van achteren. Birler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Yunusoğlu de bal. Korutürk rent richting de bal. Yunusoğlu is nu in balbezit. Yunusoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:1

41e minuut.
Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Ersönmez heeft problemen om de bal te vangen. Tunalı is nu in balbezit. Ersönmez onderschept slim de pass. Ersönmez draait met de bal, schiet en ... Tuzcu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir FK 56%, Beylikdüzü Futbol Kulübü 44%.
Başakşehir FK - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:1

50e minuut.
Açelya rent richting de bal. Ochoviet verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoviet passt de bal zonder na te denken. Ersönmez is nu in balbezit. Ersönmez draait met de bal, schiet en ... Tuzcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Birler bereikt de bal nog maar net als eerste. Birler passt de bal in één keer door. Ersönmez is nu in balbezit. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap. Büyükburç probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Belözoğlu rent richting de bal. Ersönmez verovert de bal door een tackle van achteren. Ersönmez passt de bal met de wreef. Yunusoğlu rent richting de bal. Yunusoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yunusoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalı passt de bal zonder na te denken. Çelikbilek rent richting de bal. Çelikbilek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Başakşehir FK - Beylikdüzü Futbol Kulübü 1:1

71e minuut.
Yunusoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalı passt de bal zonder na te denken. Çelikbilek rent richting de bal. Çelikbilek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Baykurt heeft problemen om de bal te vangen. Yunusoğlu is nu in balbezit. Ersönmez heeft problemen om de bal te vangen. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Belözoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Beylikdüzü Futbol Kulübü 1:2

83e minuut.
Birler bereikt de bal nog maar net als eerste. Birler probeert naar een medespeler te passen. Belözoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ersönmez is nu in balbezit. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tuzcu trapt de bal weg. Korutürk kopt de bal weg. Baykurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtterud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtterud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Beylikdüzü Futbol Kulübü 1:3

89e minuut.
Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Birler is nu in balbezit. Birler speelt de bal door. Ersönmez is nu in balbezit. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap. Tuzcu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir FK 56%, Beylikdüzü Futbol Kulübü 44%.
Başakşehir FK - Beylikdüzü Futbol Kulübü 1:3