Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beylikdüzü Futbol Kulübü Başakşehir FK
451 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 21.6
adequate Schieten weak
weak Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Çelikbilek onderschept slim de pass. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Çelikbilek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar geeft een lange en hoge pass. Belözoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersönmez onderschept slim de pass. Ersönmez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Büyükburç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ersönmez is nu in balbezit. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap. Tuzcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Atabeyoğlu kopt de bal weg. Açelya rent richting de bal. Üstünkar met een sublieme pass. Daar is Ersönmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ersönmez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Baykurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunusoğlu probeert naar een medespeler te passen. Atabeyoğlu rent richting de bal. Klungelig pakt Ersönmez de bal. Ersönmez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Başakşehir FK 1:0

40e minuut.
Atabeyoğlu is nu in balbezit. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal met de wreef. Ersönmez heeft problemen om de bal te vangen. Ersönmez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Useldinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Yunusoğlu de bal. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunusoğlu onderschept slim de pass. Yunusoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Korutürk kopt de bal weg. Daar is Baykurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ersönmez rent richting de bal. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap. Büyükburç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beylikdüzü Futbol Kulübü 40%, Başakşehir FK 60%.
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Başakşehir FK 1:0

46e minuut.
Ersönmez passt de bal in één keer door. Birler is nu in balbezit. Üstünkar met een sublieme pass. Daar is Ersönmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Başakşehir FK 2:0

49e minuut.
Grøtterud rent richting de bal. Grøtterud geeft de bal voor. Belözoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... Tuzcu bokst de bal weg. Büyükburç heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Başakşehir FK 3:0

54e minuut.
Useldinger is nu in balbezit. Useldinger speelt de bal door. Atabeyoğlu is nu in balbezit. Üstünkar onderschept slim de pass. Üstünkar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Büyükburç met een harde bal richting middenveld. Daar is Korutürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunusoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersönmez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Başakşehir FK 4:0

72e minuut.
Özsezgi geeft een lange en hoge pass. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar passt de bal met de wreef. Ersönmez rent richting de bal. Ersönmez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Üstünkar verovert de bal door een tackle van achteren. Ersönmez is nu in balbezit. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... Tuzcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Başakşehir FK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beylikdüzü Futbol Kulübü 28%, Başakşehir FK 72%.
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Başakşehir FK 5:0