Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAPANCASPOR MİLENYUM
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Sungurlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Azizoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koç is nu in balbezit. Koç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - MİLENYUM 0:1

19e minuut.
Elçinbek speelt de bal door. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Budak is nu in balbezit. Dede verovert de bal door een tackle van achteren. Dede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAPANCASPOR - MİLENYUM 1:1

37e minuut.
Kıralmaz kopt de bal weg. Asaf is nu in balbezit. Koç rent richting de bal. Koç draait met de bal, schiet en ... Nas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAPANCASPOR 49%, MİLENYUM 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAPANCASPOR - MİLENYUM 1:1

46e minuut.
Kurtlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köse met een snelle inworp. Elçinbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Elçinbek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Dede de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Acemi kopt de bal weg. Inworp. Kurtlu met de inworp. Sungurlu rent richting de bal. Sungurlu geeft een hoge lob. Sazcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Sungurlu rent richting de bal. Sungurlu geeft een lange en hoge pass. Polonez kan de bal niet met de borst controleren. Kıralmaz rent richting de bal. Kıralmaz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Asaf is nu in balbezit. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay passt de bal met de wreef. Dede is nu in balbezit. Dede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - MİLENYUM 2:1

79e minuut.
Unakıtan rent richting de bal. Keseciler onderschept slim de pass. Keseciler met een sublieme pass. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - MİLENYUM 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAPANCASPOR 45%, MİLENYUM 55%.
SAPANCASPOR - MİLENYUM 3:1