Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edremit spor Beylikdüzü Futbol Kulübü
Attack Tactiek 451
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 29.7
good Schieten average
very good Passen weak
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Cabezas met een sublieme pass. Daar is Siemaszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ersönmez rent richting de bal. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Siemaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Siemaszko passt de bal zonder na te denken. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Korutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas onderschept slim de pass. Siemaszko rent richting de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Beylikdüzü Futbol Kulübü 1:0

11e minuut.
Marín geeft een lange en hoge pass. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boga is nu in balbezit. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Beylikdüzü Futbol Kulübü 2:0

14e minuut.
Siemaszko rent richting de bal. Siemaszko speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Bodea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Beylikdüzü Futbol Kulübü 3:0

30e minuut.
Inworp. Kunduracı met de inworp. Grøtterud speelt de bal door. Yunusoğlu is nu in balbezit. Yunusoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kościuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Pop geeft een hoge lob. Cabezas krijgt zijn hoofd ertegen. Bodea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Ochoviet de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Beylikdüzü Futbol Kulübü 4:0

45e minuut.
Inworp. Kurmisák komt het veld opgelopen. Almarza komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Yunusoğlu rent richting de bal. Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Pop geeft de bal voor. Siemaszko maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Boga de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Kurmisák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuster is nu in balbezit. Schuster passt de bal in één keer door. Siemaszko rent richting de bal. Siemaszko haalt uit met een fantastische trap. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Beylikdüzü Futbol Kulübü 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 31%, Beylikdüzü Futbol Kulübü 69%.
Edremit spor - Beylikdüzü Futbol Kulübü 5:0

60e minuut.
Üstünkar kopt de bal weg. Yunusoğlu is nu in balbezit. Kurmisák speelt de bal door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Bodea bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák passt de bal in één keer door. Schuster geeft een hoge lob. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ochoviet heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Beylikdüzü Futbol Kulübü 6:0

70e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Boga verovert de bal door een tackle van achteren. Boga geeft de bal voor. Pop is nu in balbezit. Pop haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Kurmisák passt de bal in één keer door. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop geeft een lange en hoge pass. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Maciejak geeft een lange en hoge pass. Daar is Siemaszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuster rent richting de bal. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Korutürk onderschept slim de pass. Kurmisák onderschept slim de pass. Kurmisák speelt de bal door. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Birler bereikt de bal nog maar net als eerste. Birler probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Ersönmez rent richting de bal. Ersönmez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 26%, Beylikdüzü Futbol Kulübü 74%.
Edremit spor - Beylikdüzü Futbol Kulübü 6:0