Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başakşehir FK Eyüp spor
Normal Tactiek Sweep
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 41.7
zwak Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz met een sublieme pass. Büyükburç is nu in balbezit. Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pisz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Musielak rent richting de bal. Musielak passt de bal in één keer door. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nappo met een sublieme pass. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz passt de bal met de wreef. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Eyüp spor 0:1

15e minuut.
Tuzcu trapt de bal weg van het doel. Musielak kopt de bal weg. Klungelig pakt Büyükburç de bal. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Eyüp spor 0:2

17e minuut.
Özsezgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsezgi passt de bal met de wreef. Çelikbilek bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek schiet op doel. Smirti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nappo onderschept slim de pass. Musielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Musielak speelt de bal door. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz schiet op doel. Tuzcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mitriţă passt de bal in één keer door. Machnacki is nu in balbezit. Baykurt geeft een lange en hoge pass. Gültekin is nu in balbezit. Gültekin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Smirti trapt de bal weg van het doel. Musielak kopt de bal weg. Daar is Büyükburç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir FK 69%, Eyüp spor 31%.
Başakşehir FK - Eyüp spor 0:2

49e minuut.
Musielak speelt de bal door. Machnacki met een sublieme pass. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Eyüp spor 0:3

53e minuut.
Büyükburç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Musielak rent richting de bal. Musielak passt de bal zonder na te denken. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tuzcu probeert naar een medespeler te passen. Banić kopt de bal weg. Klungelig pakt Yakışık de bal. Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pisz geeft een lange en hoge pass. Tuzcu speelt de bal door. Musielak kopt de bal weg. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Eyüp spor 0:4

82e minuut.
Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz geeft een lange en hoge pass. Daar is Baykurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pisz geeft een lange en hoge pass. Baykurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă begaat een overtreding. Mitriţă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir FK 75%, Eyüp spor 25%.
Başakşehir FK - Eyüp spor 0:4