Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eyüp spor Başakşehir FK
Sweep Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 21.3
good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalı speelt de bal door. Açelya rent richting de bal. Açelya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mitriţă zal de hoekschop nemen. Machnacki kopt de bal weg. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Başakşehir FK 1:0

19e minuut.
Banić geeft de bal voor. Baykurt heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz passt de bal met de wreef. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel. Tuzcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mitriţă passt de bal met de wreef. Musielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Musielak passt de bal in één keer door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Szczoczarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özsezgi rent richting de bal. Nappo begaat een overtreding. Özsezgi raakt geblesseerd tijdens het duel. Tunalı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Büyükburç geeft een lange en hoge pass. Banić probeert naar een medespeler te passen. Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. Tuzcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyüp spor 28%, Başakşehir FK 72%.
Eyüp spor - Başakşehir FK 1:0

46e minuut.
Açelya speelt de bal door. Klungelig pakt Çelikbilek de bal. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki schiet op doel. Büyükburç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mitriţă zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Szczoczarz de bal. Tuzcu bokst de bal weg. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Banić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oltay komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Baykurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykurt geeft een lange en hoge pass. Zováth speelt de bal door. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Musielak geeft een hoge lob. Tuzcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Gültekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz onderschept slim de pass. Pisz geeft de bal voor. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mitriţă kopt de bal weg. Machnacki rent richting de bal. Baykurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Başakşehir FK 2:0

64e minuut.
Aragonés onderschept slim de pass. Aragonés passt de bal met de wreef. Pisz met een sublieme pass. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz passt de bal in één keer door. Tuzcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Nappo geeft de bal voor. Klungelig pakt Belözoğlu de bal. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Tuzcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Başakşehir FK 3:0

81e minuut.
Machnacki rent richting de bal. Machnacki met een sublieme pass. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz schiet op doel. Tuzcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Başakşehir FK 4:0

83e minuut.
Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă passt de bal met de wreef. Belözoğlu is nu in balbezit. Szczoczarz onderschept slim de pass. Szczoczarz schiet op doel. Tuzcu bokst de bal weg. Büyükburç heeft problemen om de bal te vangen. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pisz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Machnacki de bal. Büyükburç rent richting de bal. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Başakşehir FK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyüp spor 25%, Başakşehir FK 75%.
Eyüp spor - Başakşehir FK 5:0