Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edremit spor Başakşehir FK
Attack Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 22
goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Maciejak kopt de bal weg. de Pryck rent richting de bal. de Pryck met een sublieme pass. Kurmisák heeft problemen om de bal te vangen. Kurmisák schiet op doel. Tuzcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kurmisák probeert naar een medespeler te passen. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk speelt de bal door. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck passt de bal in één keer door. Greenwood geeft een lange en hoge pass. Kurmisák krijgt zijn hoofd ertegen. Tuzcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Başakşehir FK 1:0

21e minuut.
Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yakışık de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dudryk geeft een lange en hoge pass. Kurmisák springt en kopt de bal. Dudryk is nu in balbezit. Dudryk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Özsezgi probeert naar een medespeler te passen. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood geeft een hoge lob. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Maciejak onderschept slim de pass. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood geeft een hoge lob. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Çelikbilek rent richting de bal. Maciejak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejak passt de bal zonder na te denken. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas geeft de bal voor. Tuzcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurmisák springt en kopt de bal. Tuzcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Almarza speelt de bal door. Dudryk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudryk probeert naar een medespeler te passen. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Başakşehir FK 2:0

37e minuut.
Dudryk passt de bal in één keer door. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski geeft een hoge lob. de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dudryk rent richting de bal. Dudryk geeft de bal voor. Daar is Büyükburç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Pryck rent richting de bal. de Pryck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Başakşehir FK 3:0

43e minuut.
Greenwood rent richting de bal. Greenwood passt de bal in één keer door. Büyükburç is nu in balbezit. de Pryck verovert de bal door een tackle van achteren. de Pryck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
de Pryck verovert de bal door een tackle van achteren. de Pryck speelt de bal door. Daar is Kurmisák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 24%, Başakşehir FK 76%.
Edremit spor - Başakşehir FK 3:0

50e minuut.
de Pryck heeft problemen om de bal te vangen. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. Tuzcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert de Pryck de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Başakşehir FK 4:0

51e minuut.
Açelya bereikt de bal nog maar net als eerste. Açelya passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tunalı de bal. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Greenwood de bal. Greenwood met een sublieme pass. Kurmisák is nu in balbezit. de Pryck rent richting de bal. de Pryck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Dudryk rent richting de bal. Dudryk geeft een lange en hoge pass. de Pryck rent richting de bal. de Pryck haalt uit met een fantastische trap. Büyükburç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuzcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Pop komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baykurt. Greenwood raakt geblesseerd tijdens het duel. Almarza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Pryck krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Kurmisák probeert naar een medespeler te passen. de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck haalt uit met een fantastische trap. Tuzcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Başakşehir FK 5:0

62e minuut.
de Pryck verovert de bal door een tackle van achteren. de Pryck passt de bal zonder na te denken. Dudryk met een sublieme pass. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Chlebowski kopt de bal weg. Pop rent richting de bal. Pop geeft een hoge lob. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap. Tuzcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Klungelig pakt Yakışık de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák schiet op doel. Tuzcu bokst de bal weg.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Greenwood neemt de hoekschop. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Başakşehir FK 6:0

75e minuut.
Atabeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk verovert de bal door een tackle van achteren. Dudryk probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Tuzcu bokst de bal weg.

80e minuut.
Büyükburç verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükburç geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Greenwood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Pryck geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Almarza passt de bal in één keer door. Dudryk rent richting de bal. Dudryk passt de bal met de wreef. de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Belözoğlu met een harde bal richting middenveld. Tunalı controleert de bal met de borst. Almarza probeert naar een medespeler te passen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Atabeyoğlu rent richting de bal. Kurmisák onderschept slim de pass. Kurmisák geeft de bal voor. Cabezas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Başakşehir FK 7:0

86e minuut.
Tunalı rent richting de bal. Cabezas onderschept slim de pass. Greenwood speelt de bal door. Almarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Başakşehir FK 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 14%, Başakşehir FK 86%.
Edremit spor - Başakşehir FK 8:0