Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başakşehir FK Edremit spor
Normal Tactiek Attack
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Belözoğlu rent richting de bal. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 0:1

5e minuut.
Çelikbilek met een sublieme pass. Açelya is nu in balbezit. Açelya passt de bal in één keer door. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pop probeert naar een medespeler te passen. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák onderschept slim de pass. Kurmisák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuzcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurmisák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kohler de bal. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Gültekin met de inworp. Açelya rent richting de bal. Açelya draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schuster de bal onder controle te krijgen. Kościuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:1

13e minuut.
Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek begaat een overtreding. Opolski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Opolski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk speelt de bal door. Siemaszko rent richting de bal. Siemaszko draait met de bal, schiet en ... Tuzcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:2

15e minuut.
Siemaszko onderschept slim de pass. Cabezas rent richting de bal. Siemaszko rent richting de bal. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dudryk met een sublieme pass. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siemaszko de bal. Siemaszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kohler passt de bal met de wreef. Cabezas is nu in balbezit. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marín komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Chlebowski onderschept slim de pass. Chlebowski heeft problemen om de bal te vangen. Chlebowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siemaszko de bal. Siemaszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:3

32e minuut.
Pop speelt de bal door. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák passt de bal met de wreef. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko schiet op doel. Tuzcu bokst de bal weg. Dudryk rent richting de bal. Dudryk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:4

35e minuut.
Pop rent richting de bal. Pop passt de bal zonder na te denken. Büyükburç rent richting de bal. Siemaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Siemaszko haalt uit met een fantastische trap. Tuzcu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:5

40e minuut.
Opolski verovert de bal door een tackle van achteren. Opolski met een sublieme pass. Dudryk speelt de bal door. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Baykurt is nu in balbezit. Baykurt geeft een hoge lob. Pop controleert de bal met de borst. Pop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:6

45e minuut.
Almarza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir FK 77%, Edremit spor 23%.
Başakşehir FK - Edremit spor 1:6

47e minuut.
Pop rent richting de bal. Almarza speelt de bal door. Büyükburç rent richting de bal. Siemaszko onderschept slim de pass. Siemaszko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:7

55e minuut.
Tunalı passt de bal met de wreef. Baykurt is nu in balbezit. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:8

59e minuut.
Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko passt de bal in één keer door. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Tuzcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:9

66e minuut.
Tunalı geeft een hoge lob. Özsezgi is nu in balbezit. Inworp. Marín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dudryk geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:10

68e minuut.
Pop speelt de bal door. Kurmisák heeft problemen om de bal te vangen. Kurmisák passt de bal in één keer door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tuzcu trapt de bal weg. Almarza kopt de bal weg. Belözoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Atabeyoğlu passt de bal in één keer door. Marín is nu in balbezit. Marín geeft een hoge lob. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop onderschept slim de pass. Pop geeft een lange en hoge pass. Siemaszko rent richting de bal. Siemaszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:11

77e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükburç legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cabezas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabezas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tuzcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:12

77e minuut.
Açelya probeert naar een medespeler te passen. Çelikbilek is nu in balbezit. Dudryk is nu in balbezit. Dudryk geeft een lange en hoge pass. Tuzcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siemaszko maakt een snoekduik en kopt de bal. Tuzcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:13

80e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siemaszko is nu in balbezit. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 1:14

83e minuut.
Atabeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák passt de bal zonder na te denken. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Tuzcu trapt de bal weg. Marín kopt de bal weg. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tunalı probeert naar een medespeler te passen. Almarza speelt de bal door. Pop met een sublieme pass. Siemaszko rent richting de bal. Siemaszko draait met de bal, schiet en ... Paal! Tuzcu bokst de bal weg.

90e minuut.
Opolski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özsezgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsezgi passt de bal in één keer door. Daar is Çelikbilek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çelikbilek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Edremit spor 2:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir FK 86%, Edremit spor 14%.
Başakşehir FK - Edremit spor 2:14