Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartepe Toprak FK MİLENYUM
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 15.7
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Daar is Koç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy geeft een hoge lob. Briosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Briosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - MİLENYUM 1:0

23e minuut.
Czymech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czymech geeft de bal voor. Sayın heeft problemen om de bal te vangen. Briosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Briosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - MİLENYUM 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartepe Toprak FK 35%, MİLENYUM 65%.
Kartepe Toprak FK - MİLENYUM 2:0

49e minuut.
Qafarsoy rent richting de bal. Tiryaki onderschept slim de pass. Koç is nu in balbezit. Koç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kurtlu probeert de bal aan de voet te houden. Sungurlu rent richting de bal. Sungurlu passt de bal met de wreef. Koç rent richting de bal. Koç schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Sarıbaş heeft problemen om de bal te vangen. Briosa is nu in balbezit. Briosa passt de bal in één keer door. Saarenmaa is nu in balbezit. Saarenmaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Diarra is nu in balbezit. Mandıralı verovert de bal door een tackle van achteren. Mandıralı passt de bal in één keer door. Sungurlu is nu in balbezit. Sungurlu passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Törker met een harde bal richting middenveld. Diarra kopt de bal weg. Sarıbaş probeert de bal aan de voet te houden. Briosa rent richting de bal. Briosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Czymech met een snelle inworp. Saarenmaa probeert de bal met de borst te controleren. Budak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saarenmaa raakt geblesseerd tijdens het duel. Briosa neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - MİLENYUM 3:0

77e minuut.
Unakıtan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzypiec met de inworp. Klungelig pakt Qayıbov de bal. Qayıbov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartepe Toprak FK 46%, MİLENYUM 54%.
Kartepe Toprak FK - MİLENYUM 3:0