Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MİLENYUM Kartepe Toprak FK
Normal Tactiek 352
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 26.9
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Qafarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy geeft een lange en hoge pass. Sayın heeft problemen om de bal te vangen. Qayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qayıbov haalt uit met een fantastische trap. Buğdaycıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Kartepe Toprak FK 0:1

14e minuut.
Diarra probeert de bal met de borst te controleren. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarra onderschept slim de pass. Diarra speelt de bal door. Mititelu probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mandıralı rent richting de bal. Šavija verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurtlu. Kurtlu krijgt een gele kaart. Šavija raakt geblesseerd tijdens het duel. Šavija zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Estévez krijgt zijn hoofd ertegen. Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Kartepe Toprak FK 0:2

29e minuut.
Şahinbay is nu in balbezit. Šavija verovert de bal door een tackle van achteren. Šavija met een sublieme pass. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MİLENYUM 67%, Kartepe Toprak FK 33%.
MİLENYUM - Kartepe Toprak FK 0:2

74e minuut.
Kıralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kıralmaz geeft een hoge lob. Sungurlu kopt de bal weg. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sayın met een snelle inworp. Kıralmaz geeft een hoge lob. Mititelu heeft problemen om de bal te vangen. Sungurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sungurlu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Törker probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mandıralı passt de bal in één keer door. Sungurlu met een sublieme pass. Koç rent richting de bal. Koç schiet op doel. Törker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Kartepe Toprak FK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MİLENYUM 39%, Kartepe Toprak FK 61%.
MİLENYUM - Kartepe Toprak FK 1:2