Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartepe Toprak FK Edremit spor
352 Tactiek Attack
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.9 gemiddelde waardering 44.1
goed Schieten goed
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Saarenmaa heeft problemen om de bal te vangen. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood met een sublieme pass. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Törker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Cabezas met een sublieme pass. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák schiet op doel. Hermann probeert de bal aan de voet te houden. Törker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Edremit spor 0:1

18e minuut.
Schuster rent richting de bal. Schuster passt de bal met de wreef. Cabezas met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurmisák de bal. Kurmisák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cabezas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Pryck is nu in balbezit. de Pryck geeft een hoge lob. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Maciejak kopt de bal weg. Irlandês rent richting de bal. de Pryck speelt de bal door. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák schiet op doel. Törker bokst de bal weg.

30e minuut.
Maciejak met een sublieme pass. Daar is Hermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Edremit spor 0:2

33e minuut.
Kurmisák geeft een lange en hoge pass. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak passt de bal in één keer door. Daar is Skrzypiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greenwood geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Edremit spor 0:3

37e minuut.
da Silva Tiuí rent richting de bal. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas speelt de bal door. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap. Törker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Edremit spor 0:4

42e minuut.
Czymech rent richting de bal. Czymech speelt de bal door. Maciejak rent richting de bal. Maciejak geeft een lange en hoge pass. de Pryck krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Qafarsoy trapt de bal weg. Almarza kopt de bal weg. Daar is de Pryck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greenwood geeft de bal voor. Kurmisák maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Edremit spor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartepe Toprak FK 73%, Edremit spor 27%.
Kartepe Toprak FK - Edremit spor 0:5

52e minuut.
Almarza is nu in balbezit. Daar is Almarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almarza passt de bal in één keer door. de Pryck rent richting de bal. de Pryck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Irlandês passt de bal in één keer door. Skrzypiec verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Greenwood rent richting de bal. Kurmisák is nu in balbezit. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood schiet op doel. Törker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Edremit spor 0:6

55e minuut.
de Pryck is nu in balbezit. de Pryck passt de bal met de wreef. Irlandês bereikt de bal nog maar net als eerste. Irlandês geeft een hoge lob. Kurmisák krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Pryck is nu in balbezit. de Pryck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Edremit spor 0:7

59e minuut.
Maciejak is nu in balbezit. Maciejak passt de bal in één keer door. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Edremit spor 0:8

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pop komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Irlandês met een sublieme pass. Kurmisák rent richting de bal. Hermann is nu in balbezit. Kurmisák verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmisák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas geeft de bal voor. Daar is de Pryck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rowlin rent richting de bal. Irlandês verovert de bal door een tackle van achteren. Irlandês probeert naar een medespeler te passen. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pop passt de bal zonder na te denken. Almarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Irlandês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irlandês geeft een lange en hoge pass. da Silva Tiuí kopt de bal weg. Pop geeft een lange en hoge pass. de Pryck maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Edremit spor 0:9

87e minuut.
Irlandês speelt de bal door. Greenwood rent richting de bal. de Pryck is nu in balbezit. de Pryck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Edremit spor 0:10

90e minuut.
Qafarsoy is nu in balbezit. Irlandês speelt de bal door. Greenwood rent richting de bal. Greenwood passt de bal zonder na te denken. Almarza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartepe Toprak FK 84%, Edremit spor 16%.
Kartepe Toprak FK - Edremit spor 0:10