Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tankspor Eyüp spor
Normal Tactiek Sweep
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 38
slecht Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Nappo speelt de bal door. Pisz is nu in balbezit. Pisz passt de bal met de wreef. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki passt de bal in één keer door. Szczoczarz heeft problemen om de bal te vangen. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Eyüp spor 0:1

12e minuut.
Pisz geeft een hoge lob. Machnacki met een sublieme pass. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Eyüp spor 0:2

18e minuut.
Musielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Musielak probeert naar een medespeler te passen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. Güner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Eyüp spor 0:3

23e minuut.
Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki passt de bal in één keer door. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Musielak met een sublieme pass. Pisz speelt de bal door. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Güner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Musielak passt de bal in één keer door. Machnacki heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki passt de bal met de wreef. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Eyüp spor 0:4

41e minuut.
Szczoczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz geeft een lange en hoge pass. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Güner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Daar is Machnacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durğut bereikt de bal nog maar net als eerste. Durğut geeft een lange en hoge pass. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz schiet op doel. Güner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tankspor 66%, Eyüp spor 34%.
Tankspor - Eyüp spor 0:4

48e minuut.
Nappo passt de bal met de wreef. Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Machnacki de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Eyüp spor 0:5

49e minuut.
Musielak speelt de bal door. Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz passt de bal zonder na te denken. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Musielak probeert naar een medespeler te passen. Pisz rent richting de bal. Pisz geeft de bal voor. Durğut kopt de bal weg. Musielak geeft de bal voor. Güner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Güner trapt de bal weg van het doel. Nappo kopt de bal weg. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Güner bokst de bal weg.

67e minuut.
Aragonés geeft de bal voor. Szczoczarz rent richting de bal. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. Güner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Eyüp spor 0:6

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Güner niet meer kan verder spelen. Adan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pisz onderschept slim de pass. Musielak is nu in balbezit. Musielak passt de bal met de wreef. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Banić probeert naar een medespeler te passen. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă passt de bal met de wreef. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz schiet op doel. Adan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Zováth verovert de bal door een tackle van achteren. Musielak rent richting de bal. Musielak met een sublieme pass. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Adan met een harde bal richting middenveld. Mitriţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Machnacki de bal. Machnacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Durğut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musielak is nu in balbezit. Musielak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szczoczarz de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Eroğlan probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Pisz met een snelle inworp. Musielak is nu in balbezit. Musielak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Turkal is nu in balbezit. Banić onderschept slim de pass. Durğut rent richting de bal. Banić verovert de bal door een tackle van achteren. Banić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Eyüp spor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tankspor 82%, Eyüp spor 18%.
Tankspor - Eyüp spor 0:7