Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eyüp spor Tankspor
Sweep Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 18.3
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Turkal is nu in balbezit. Sukatmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sukatmaz probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pisz rent richting de bal. Pisz passt de bal zonder na te denken. Eroğlan is nu in balbezit. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Machnacki de bal. Machnacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Tankspor 1:0

21e minuut.
Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz passt de bal in één keer door. Machnacki rent richting de bal. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Musielak passt de bal in één keer door. Uçak heeft problemen om de bal te vangen. Mitriţă speelt de bal door. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Güner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Machnacki rent richting de bal. De bal raakt de paal. Machnacki heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Musielak kopt de bal weg. Klungelig pakt Machnacki de bal. Machnacki passt de bal met de wreef. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sukatmaz speelt de bal door. Zováth is nu in balbezit. Mitriţă met een sublieme pass. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Turkal kopt de bal weg. Mitriţă speelt de bal door. Klungelig pakt Uçak de bal. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. Paal! Güner probeert wanhopig de bal te grijpen. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Tankspor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyüp spor 23%, Tankspor 77%.
Eyüp spor - Tankspor 2:0

51e minuut.
Musielak geeft de bal voor. Saygıner rent richting de bal. Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki schiet op doel. Güner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Tankspor 3:0

53e minuut.
Musielak rent richting de bal. Musielak passt de bal zonder na te denken. Baray heeft problemen om de bal te vangen. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pisz geeft de bal voor. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki passt de bal in één keer door. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Güner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Tankspor 4:0

70e minuut.
Machnacki passt de bal in één keer door. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Üzülmezer geeft de bal voor. Turkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mitriţă zijn tegenspeler op de grond. Mitriţă krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Atik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aragonés met een sublieme pass. Zováth speelt de bal door. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Güner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Güner niet meer kan verder spelen. Adan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Turkal speelt de bal door. Aragonés heeft problemen om de bal te vangen. Aragonés probeert naar een medespeler te passen. Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyüp spor 27%, Tankspor 73%.
Eyüp spor - Tankspor 4:0