Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başakşehir FK MİLENYUM
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mandıralı onderschept slim de pass. Mandıralı geeft de bal voor. Klungelig pakt Büyükburç de bal. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay draait met de bal, schiet en ... Tuzcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özsezgi met een snelle inworp. Unakıtan is nu in balbezit. Açelya verovert de bal door een tackle van achteren. Açelya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - MİLENYUM 1:0

14e minuut.
Gültekin verovert de bal door een tackle van achteren. Gültekin geeft een lange en hoge pass. Çelikbilek bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek haalt uit met een fantastische trap. Sarıbaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Belözoğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sungurlu met een snelle inworp. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Çelikbilek is nu in balbezit. Unakıtan is nu in balbezit. Çelikbilek verovert de bal door een tackle van achteren. Çelikbilek haalt uit met een fantastische trap. Budak probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gültekin rent richting de bal. Budak speelt de bal door. Açelya rent richting de bal. Açelya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sarıbaş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gültekin met een snelle inworp. Açelya rent richting de bal. Açelya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay probeert naar een medespeler te passen. Koç is nu in balbezit. Koç schiet op doel. Tuzcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Başakşehir FK - MİLENYUM 1:1

42e minuut.
Baykurt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı passt de bal met de wreef. Çelikbilek is nu in balbezit. Çelikbilek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir FK 48%, MİLENYUM 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Başakşehir FK - MİLENYUM 1:1

51e minuut.
Mandıralı geeft een hoge lob. Sungurlu is nu in balbezit. Yakışık maakt een afschuwelijke overtreding. Yakışık krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Unakıtan speelt de bal door. Şahinbay is nu in balbezit. Koç rent richting de bal. Koç draait met de bal, schiet en ... Tuzcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - MİLENYUM 1:2

70e minuut.
Buğdaycıoğlu trapt de bal weg. Mandıralı geeft een lange en hoge pass. Büyükburç is nu in balbezit. Koç verovert de bal door een tackle van achteren. Koç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Açelya is nu in balbezit. Mandıralı onderschept slim de pass. Mandıralı speelt de bal door. Koç rent richting de bal. Koç haalt uit met een fantastische trap. Tuzcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Çelikbilek rent richting de bal. Sarıbaş rent richting de bal. Çelikbilek onderschept slim de pass. Çelikbilek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Budak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir FK 50%, MİLENYUM 50%.
Başakşehir FK - MİLENYUM 1:2