Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eyüp spor Kartepe Toprak FK
Sweep Tactiek 352
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 28.5
solide Schieten redelijk
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mitriţă geeft een lange en hoge pass. da Silva Tiuí kopt de bal weg. Rowlin heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel. Törker bokst de bal weg.

5e minuut.
Mitriţă passt de bal in één keer door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pisz rent richting de bal. Czymech rent richting de bal. Pisz verovert de bal door een tackle van achteren. Pisz geeft de bal voor. Machnacki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Kartepe Toprak FK 1:0

17e minuut.
Rowlin is nu in balbezit. Rowlin met een sublieme pass. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Törker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Kartepe Toprak FK 2:0

20e minuut.
Qafarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Musielak is nu in balbezit. Musielak speelt de bal door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz passt de bal met de wreef. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Törker probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Kartepe Toprak FK 3:0

26e minuut.
Pisz is nu in balbezit. Pisz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hermann de bal onder controle te krijgen. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Törker bokst de bal weg.

29e minuut.
Banić passt de bal met de wreef. Pisz probeert naar een medespeler te passen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Törker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Banić kopt de bal weg. Klungelig pakt Diarra de bal. Musielak probeert naar een medespeler te passen. Machnacki heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki schiet op doel. Törker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyüp spor 33%, Kartepe Toprak FK 67%.
Eyüp spor - Kartepe Toprak FK 3:0

58e minuut.
Qafarsoy speelt de bal door. Czymech is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisz. Czymech moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Czymech kan niet meer verder spelen.

61e minuut.
Szczoczarz heeft problemen om de bal te vangen. Szczoczarz passt de bal met de wreef. Musielak probeert naar een medespeler te passen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Kartepe Toprak FK 4:0

64e minuut.
Nappo passt de bal met de wreef. Pisz is nu in balbezit. Pisz probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mitriţă speelt de bal door. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki passt de bal in één keer door. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz passt de bal met de wreef. Hermann is nu in balbezit. Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - Kartepe Toprak FK 5:0

80e minuut.
Musielak speelt de bal door. Daar is Pisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisz met een sublieme pass. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rowlin met een sublieme pass. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machnacki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nappo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
da Silva Tiuí met een harde bal richting middenveld. Nappo kopt de bal weg. Daar is Qafarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyüp spor 42%, Kartepe Toprak FK 58%.
Eyüp spor - Kartepe Toprak FK 5:0