Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartepe Toprak FK Eyüp spor
352 Tactiek Sweep
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 41.2
redelijk Schieten solide
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


9e minuut.
Machnacki passt de bal zonder na te denken. Pisz rent richting de bal. Pisz passt de bal in één keer door. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz schiet op doel. Törker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hermann heeft problemen om de bal te vangen. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Törker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Eyüp spor 0:1

13e minuut.
Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz passt de bal in één keer door. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel. Hermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Törker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Musielak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szczoczarz de bal. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Törker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Eyüp spor 0:2

31e minuut.
Aldana geeft een hoge lob. Machnacki kopt de bal weg. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Aldana geeft een hoge lob. Szczoczarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Hermann de bal. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Törker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Šavija is nu in balbezit. Szczoczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Hermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Törker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Törker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - Eyüp spor 0:3

39e minuut.
Musielak geeft een hoge lob. Hermann is nu in balbezit. Musielak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pisz passt de bal in één keer door. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy passt de bal met de wreef. Saarenmaa rent richting de bal. Saarenmaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Smirti trapt de bal weg. Musielak kopt de bal weg. Klungelig pakt Hermann de bal. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Törker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Sukatmaz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Mititelu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saarenmaa rent richting de bal. Saarenmaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartepe Toprak FK 66%, Eyüp spor 34%.
Kartepe Toprak FK - Eyüp spor 0:3

48e minuut.
Estévez rent richting de bal. Banić geeft een hoge lob. Estévez probeert de bal aan de voet te houden. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Musielak rent richting de bal. Musielak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Šavija de bal onder controle te krijgen. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Pisz rent richting de bal. Mititelu onderschept slim de pass. Mititelu speelt de bal door. Daar is Estévez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estévez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Aldana geeft een hoge lob. Machnacki is nu in balbezit. Szczoczarz rent richting de bal. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Musielak passt de bal met de wreef. Pisz is nu in balbezit. Pisz passt de bal in één keer door. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartepe Toprak FK 62%, Eyüp spor 38%.
Kartepe Toprak FK - Eyüp spor 0:3