Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edremit spor Tankspor
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 18.7
goed Schieten slecht
solide Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Klungelig pakt Üzülmezer de bal. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas speelt de bal door. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Schuster is nu in balbezit. Schuster met een sublieme pass. Irlandês probeert naar een medespeler te passen. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Durğut kopt de bal weg. Klungelig pakt Üzülmezer de bal. Greenwood speelt de bal door. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Durğut is nu in balbezit. Maciejak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejak probeert naar een medespeler te passen. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Klungelig pakt Saygıner de bal. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák schiet op doel. Adan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Üzülmezer onderschept slim de pass. Üzülmezer geeft de bal voor. Inworp. de Pryck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabezas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Üzülmezer met een sublieme pass. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 1:0

23e minuut.
Turkal is nu in balbezit. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas passt de bal in één keer door. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Durğut de bal onder controle te krijgen. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood passt de bal in één keer door. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 2:0

32e minuut.
Daar is Greenwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üzülmezer rent richting de bal. Greenwood verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood geeft de bal voor. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Eroğlan de bal. de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák draait met de bal, schiet en ... Adan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Şuhutlu rent richting de bal. Maciejak onderschept slim de pass. Maciejak geeft een hoge lob. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 3:0

38e minuut.
Kościuk trapt de bal weg van het doel. Greenwood kopt de bal weg. Daar is Eroğlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 4:0

41e minuut.
Saygıner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irlandês met de inworp. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas geeft de bal voor. Adan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 5:0

42e minuut.
Greenwood speelt de bal door. Saygıner rent richting de bal. Kurmisák verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmisák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 6:0

43e minuut.
Klungelig pakt Turkal de bal. Turkal passt de bal met de wreef. Cabezas rent richting de bal. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Irlandês passt de bal in één keer door. Almarza rent richting de bal. Almarza passt de bal zonder na te denken. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 17%, Tankspor 83%.
Edremit spor - Tankspor 7:0

48e minuut.
Cabezas onderschept slim de pass. Greenwood met een sublieme pass. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák draait met de bal, schiet en ... Adan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Eroğlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Maciejak speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. Greenwood speelt de bal door. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Greenwood verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood speelt de bal door. Klungelig pakt Irlandês de bal. Irlandês geeft een lange en hoge pass. Kurmisák springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 8:0

55e minuut.
Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas passt de bal met de wreef. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák draait met de bal, schiet en ... Adan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 9:0

59e minuut.
Greenwood passt de bal zonder na te denken. Cabezas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Saygıner ... Strafschop! Saygıner is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cabezas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabezas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 10:0

60e minuut.
Doeltrap. Pop komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Schuster rent richting de bal. Schuster geeft een hoge lob. Kurmisák kan de bal niet met de borst controleren. Kurmisák draait met de bal, schiet en ... Adan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 11:0

64e minuut.
Atik is nu in balbezit. Maciejak onderschept slim de pass. Eroğlan begaat een overtreding. Maciejak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maciejak kan niet meer verder spelen. Piwko komt het veld opgelopen. Almarza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabezas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Greenwood probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 12:0

67e minuut.
Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák passt de bal zonder na te denken. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 13:0

69e minuut.
Greenwood met een sublieme pass. Atik bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Atik kan niet meer verder spelen. Tjøstheim komt het veld opgelopen. Kasap komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Eroğlan is nu in balbezit. Tjøstheim verovert de bal door een tackle van achteren. Tjøstheim passt de bal met de wreef. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 14:0

74e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Greenwood geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tjøstheim de bal. Baray speelt de bal door. Piwko geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 15:0

75e minuut.
Cabezas onderschept slim de pass. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel. Adan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 16:0

77e minuut.
Almarza speelt de bal door. Pop rent richting de bal. Pop passt de bal zonder na te denken. Almarza rent richting de bal. Almarza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 17:0

79e minuut.
Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko geeft een hoge lob. Tjøstheim kopt de bal weg. de Pryck rent richting de bal. de Pryck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
de Pryck met de inworp. Daar is Piwko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwko geeft een hoge lob. Cabezas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 18:0

87e minuut.
Üzülmezer kopt de bal weg. Klungelig pakt Schuster de bal. Schuster geeft een hoge lob. Tjøstheim rent richting de bal. Tjøstheim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Üzülmezer rent richting de bal. Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Pop geeft de bal voor. Greenwood geeft een hoge lob. Tjøstheim maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Daar is Baray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tjøstheim is nu in balbezit. Tjøstheim schiet op doel. Adan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Tankspor 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 16%, Tankspor 84%.
Edremit spor - Tankspor 19:0