Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAPANCASPOR Başakşehir FK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Atabeyoğlu geeft de bal voor. Özsezgi kopt de bal weg. Klungelig pakt Azizoğlu de bal. Çelikbilek rent richting de bal. Çelikbilek schiet op doel. Sazcı bokst de bal weg.

6e minuut.
Haspolatlı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Açıktan komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Yakışık geeft een lange en hoge pass. Gültekin is nu in balbezit. Gültekin geeft een hoge lob. Dede is nu in balbezit. Dede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tunalı rent richting de bal. Elçinbek verovert de bal door een tackle van achteren. Elçinbek speelt de bal door. Dede rent richting de bal. Dede draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tunalı onderschept slim de pass. Tunalı passt de bal in één keer door. Atabeyoğlu speelt de bal door. Çelikbilek is nu in balbezit. Çelikbilek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Başakşehir FK 0:1

32e minuut.
Tunalı is nu in balbezit. Tunalı geeft een hoge lob. Çelikbilek bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek schiet op doel. Sazcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Köse rent richting de bal. Köse passt de bal in één keer door. Belözoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede onderschept slim de pass. Dede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAPANCASPOR - Başakşehir FK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAPANCASPOR 43%, Başakşehir FK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAPANCASPOR - Başakşehir FK 1:1

47e minuut.
Klungelig pakt Gültekin de bal. Keseciler kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Belözoğlu de bal onder controle te krijgen. Dede rent richting de bal. Dede haalt uit met een fantastische trap. Tuzcu bokst de bal weg.

56e minuut.
Tuzcu met een harde bal richting middenveld. Açıktan rent richting de bal. Açıktan met een sublieme pass. Dede rent richting de bal. Dede haalt uit met een fantastische trap. Tuzcu bokst de bal weg.

64e minuut.
Gültekin met een snelle inworp. Açelya heeft problemen om de bal te vangen. Açelya met een sublieme pass. Tunalı rent richting de bal. Tunalı geeft een hoge lob. Sazcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Çelikbilek is nu in balbezit. Keseciler is nu in balbezit. Keseciler geeft een hoge lob. Dede is nu in balbezit. Dede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tuzcu met een harde bal richting middenveld. Keseciler kopt de bal weg. Klungelig pakt Büyükburç de bal. Elçinbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Elçinbek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAPANCASPOR 34%, Başakşehir FK 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAPANCASPOR - Başakşehir FK 1:1