Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MİLENYUM Beylikdüzü Futbol Kulübü
Normal Tactiek 451
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 26.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Sarıbaş geeft de bal voor. Üstünkar kopt de bal weg. Ulaş heeft problemen om de bal te vangen. Ulaş draait met de bal, schiet en ... Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Birler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birler probeert naar een medespeler te passen. Mandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaş onderschept slim de pass. Ulaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:1

27e minuut.
Korutürk is nu in balbezit. Şahinbay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korutürk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korutürk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Budak de bal. Ulaş is nu in balbezit. Ulaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:2

32e minuut.
Grøtterud geeft de bal voor. Sayın probeert de bal met de borst te controleren. Üstünkar geeft een lange en hoge pass. Yunusoğlu is nu in balbezit. Yunusoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Yunusoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunusoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Unakıtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:3

39e minuut.
Kurtlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaş verovert de bal door een tackle van achteren. Ulaş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Budak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MİLENYUM 77%, Beylikdüzü Futbol Kulübü 23%.
MİLENYUM - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:4

73e minuut.
Unakıtan geeft een lange en hoge pass. Ulaş probeert de bal aan de voet te houden. Ochoviet met een sublieme pass. Ulaş is nu in balbezit. Ulaş draait met de bal, schiet en ... Buğdaycıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

75e minuut.
Kunduracı speelt de bal door. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar met een sublieme pass. Ulaş rent richting de bal. Ulaş schiet op doel. Buğdaycıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:5

82e minuut.
Üstünkar met een sublieme pass. Kurtlu rent richting de bal. Yunusoğlu is nu in balbezit. Yunusoğlu draait met de bal, schiet en ... Kurtlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Birler rent richting de bal. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar speelt de bal door. Ulaş is nu in balbezit. Ulaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MİLENYUM 65%, Beylikdüzü Futbol Kulübü 35%.
MİLENYUM - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:6