Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beylikdüzü Futbol Kulübü Kartepe Toprak FK
451 Tactiek 352
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 26.4
adequate Schieten adequate
weak Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Üstünkar speelt de bal door. Ersönmez rent richting de bal. Qafarsoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ersönmez raakt geblesseerd tijdens het duel. Ersönmez wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Korutürk is nu in balbezit. Korutürk met een sublieme pass. Saarenmaa is nu in balbezit. Saarenmaa schiet op doel. Bodea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Kartepe Toprak FK 0:1

9e minuut.
Ersönmez passt de bal in één keer door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Ersönmez is nu in balbezit. Skrzypiec speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Qayıbov kan de bal niet met de borst controleren. Qayıbov geeft een hoge lob. Korutürk kopt de bal weg. Ersönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Birler is nu in balbezit. Birler met een sublieme pass. Yunusoğlu rent richting de bal. Yunusoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Kartepe Toprak FK 1:1

22e minuut.
Šavija met een sublieme pass. Mititelu rent richting de bal. Birler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Birler krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Birler speelt de bal door. Ersönmez is nu in balbezit. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap. Törker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Kartepe Toprak FK 2:1

35e minuut.
Saarenmaa rent richting de bal. Korutürk maakt een afschuwelijke overtreding. Saarenmaa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šavija zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Estévez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Üstünkar met een sublieme pass. Hermann rent richting de bal. Ersönmez onderschept slim de pass. Ersönmez draait met de bal, schiet en ... Törker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Kartepe Toprak FK 3:1

42e minuut.
Birler is nu in balbezit. Birler met een sublieme pass. Ersönmez is nu in balbezit. Ersönmez draait met de bal, schiet en ... Törker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Kartepe Toprak FK 4:1

43e minuut.
Saarenmaa speelt de bal door. Diarra rent richting de bal. Ersönmez verovert de bal door een tackle van achteren. Ersönmez draait met de bal, schiet en ... Törker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Birler met de inworp. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar passt de bal met de wreef. Yunusoğlu is nu in balbezit. Yunusoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Diarra heeft problemen om de bal te vangen. Ersönmez rent richting de bal. Ersönmez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beylikdüzü Futbol Kulübü 38%, Kartepe Toprak FK 62%.
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Kartepe Toprak FK 4:1

48e minuut.
Klungelig pakt Diarra de bal. Estévez rent richting de bal. Korutürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korutürk krijgt een gele kaart. Ersönmez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ulaş komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Estévez rent richting de bal. Yunusoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diarra. Diarra krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Estévez kopt de bal weg. Klungelig pakt Ochoviet de bal. Saarenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenmaa haalt uit met een fantastische trap. Bodea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Yunusoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yunusoğlu passt de bal zonder na te denken. Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaş onderschept slim de pass. Ulaş draait met de bal, schiet en ... Törker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beylikdüzü Futbol Kulübü 36%, Kartepe Toprak FK 64%.
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Kartepe Toprak FK 4:1