Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tankspor Başakşehir FK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Açelya is nu in balbezit. Durğut verovert de bal door een tackle van achteren. Durğut speelt de bal door. Şuhutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuhutlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Üzülmezer rent richting de bal. Açelya onderschept slim de pass. Açelya passt de bal met de wreef. Çelikbilek is nu in balbezit. Çelikbilek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Başakşehir FK 0:1

17e minuut.
Yakışık is nu in balbezit. Gümüşler verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşler passt de bal met de wreef. Şuhutlu is nu in balbezit. Şuhutlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Baykurt rent richting de bal. Baykurt speelt de bal door. Çelikbilek rent richting de bal. Çelikbilek haalt uit met een fantastische trap. Adan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Başakşehir FK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tankspor 41%, Başakşehir FK 59%.
Tankspor - Başakşehir FK 0:2

60e minuut.
Uçak is nu in balbezit. Yaltız rent richting de bal. Uçak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaltız raakt geblesseerd tijdens het duel. Yaltız zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaltız met de inworp. Gültekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültekin geeft de bal voor. Özenek heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Turkal rent richting de bal. Turkal passt de bal zonder na te denken. Yakışık is nu in balbezit. Gümüşler verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Tuzcu trapt de bal weg. Tunalı kopt de bal weg. Şuhutlu is nu in balbezit. Şuhutlu draait met de bal, schiet en ... Tuzcu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tankspor 57%, Başakşehir FK 43%.
Tankspor - Başakşehir FK 0:2