Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAPANCASPOR Edremit spor
Normal Tactiek uıjkkkkk
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 42.1
average Schieten good
hopeless Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Daar is Haspolatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas met een sublieme pass. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nas heeft problemen om de bal te vangen. Azizoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap. Sazcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:1

14e minuut.
Greenwood onderschept slim de pass. Greenwood geeft de bal voor. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák schiet op doel. Sazcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:2

25e minuut.
Irlandês is nu in balbezit. Irlandês probeert naar een medespeler te passen. Cabezas rent richting de bal. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák probeert naar een medespeler te passen. Keseciler rent richting de bal. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Opolski kopt de bal weg. Kurmisák probeert de bal aan de voet te houden. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:3

31e minuut.
Kurmisák is nu in balbezit. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák rent richting de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:4

34e minuut.
Greenwood speelt de bal door. Klungelig pakt Irlandês de bal. Irlandês geeft een lange en hoge pass. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Sazcı trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Greenwood de bal onder controle te krijgen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Schuster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuster met een sublieme pass. Kurmisák rent richting de bal. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:5

39e minuut.
Irlandês is nu in balbezit. Irlandês passt de bal in één keer door. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dudryk met een sublieme pass. Irlandês is nu in balbezit. Irlandês passt de bal in één keer door. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAPANCASPOR 82%, Edremit spor 18%.
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:6

48e minuut.
Azizoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Nas de bal. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap. Sazcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:7

51e minuut.
Cabezas passt de bal in één keer door. Kurmisák rent richting de bal. Azizoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:8

56e minuut.
Acemi speelt de bal door. Schuster rent richting de bal. Schuster geeft een lange en hoge pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Sazcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Dudryk geeft de bal voor. Nas rent richting de bal. Nas geeft een hoge lob. Kurmisák rent richting de bal. Kurmisák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Azizoğlu trapt de bal weg. Greenwood kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas schiet op doel. Sazcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lorenz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Doeltrap. Sazcı met een harde bal richting middenveld. Lorenz geeft een hoge lob. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Irlandês is nu in balbezit. Irlandês speelt de bal door. Lorenz speelt de bal door. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Sazcı bokst de bal weg. Kurmisák springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:9

70e minuut.
Doeltrap. Tjøstheim komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sazcı met een harde bal richting middenveld. Cabezas kopt de bal weg. Daar is Tjøstheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tjøstheim schiet op doel. Sazcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Keseciler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Irlandês geeft een hoge lob. Tjøstheim kopt de bal weg. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Tjøstheim rent richting de bal. Tjøstheim haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:10

77e minuut.
Sazcı met een harde bal richting middenveld. Lorenz kopt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjøstheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjøstheim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sazcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Greenwood rent richting de bal. Nas is nu in balbezit. Greenwood onderschept slim de pass. Greenwood geeft een hoge lob. Daar is Azizoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:11

89e minuut.
Irlandês geeft de bal voor. Klungelig pakt Keseciler de bal. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAPANCASPOR 88%, Edremit spor 12%.
SAPANCASPOR - Edremit spor 0:12