Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edremit spor SAPANCASPOR
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 18.9
goed Schieten matig
solide Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Kurmisák probeert naar een medespeler te passen. Ufarte is nu in balbezit. Ufarte geeft een lange en hoge pass. Dudryk is nu in balbezit. Dudryk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Polonez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chlebowski geeft een hoge lob. Cabezas springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Ufarte met de inworp. Kurmisák rent richting de bal. Keseciler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurmisák raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabezas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sazcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurmisák rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Almarza is nu in balbezit. Dede is nu in balbezit. Maciejak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Maciejak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maciejak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Almarza met de inworp. Dudryk heeft problemen om de bal te vangen. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk onderschept slim de pass. Dudryk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Azizoğlu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dudryk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabezas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - SAPANCASPOR 1:0

21e minuut.
Chlebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski onderschept slim de pass. Chlebowski geeft de bal voor. Cabezas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Sazcı met een harde bal richting middenveld. Dudryk kopt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Kurmisák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmisák met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Sazcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - SAPANCASPOR 2:0

26e minuut.
Dudryk heeft problemen om de bal te vangen. Dudryk geeft de bal voor. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Nas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - SAPANCASPOR 3:0

30e minuut.
Marín is nu in balbezit. Dede tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chlebowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kurmisák maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Köse met een snelle inworp. Elçinbek is nu in balbezit. Elçinbek geeft de bal voor. Dede springt en kopt de bal. Kościuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - SAPANCASPOR 3:1

37e minuut.
Köksalar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dudryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabezas rent richting de bal. Cabezas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - SAPANCASPOR 4:1

42e minuut.
Sazcı met een harde bal richting middenveld. Almarza kopt de bal weg. Klungelig pakt Nas de bal. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sazcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sazcı speelt de bal door. Almarza kopt de bal weg. Kurmisák is nu in balbezit. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 16%, SAPANCASPOR 84%.
Edremit spor - SAPANCASPOR 4:1

46e minuut.
Cabezas passt de bal in één keer door. Almarza is nu in balbezit. Almarza met een sublieme pass. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - SAPANCASPOR 5:1

51e minuut.
Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk passt de bal met de wreef. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Köksalar controleert de bal met de borst. Cabezas is nu in balbezit. Köksalar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Köksalar krijgt een gele kaart. Cabezas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chlebowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nas is nu in balbezit. Kurmisák onderschept slim de pass. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk geeft een hoge lob. Kurmisák geeft een hoge lob. Cabezas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dudryk rent richting de bal. Dudryk passt de bal in één keer door. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Sazcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Tjøstheim komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Tjøstheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza is nu in balbezit. Tjøstheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Rivero komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Tjøstheim rent richting de bal. Tjøstheim passt de bal zonder na te denken. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Azizoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - SAPANCASPOR 6:1

70e minuut.
Pop komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Almarza probeert naar een medespeler te passen. Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Pop rent richting de bal. Pop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Köse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero geeft de bal voor. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Sazcı bokst de bal weg. Pop heeft problemen om de bal te vangen. Pop geeft een lange en hoge pass. Cabezas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Köksalar is nu in balbezit. Köksalar probeert naar een medespeler te passen. Almarza probeert naar een medespeler te passen. Tjøstheim is nu in balbezit. Tjøstheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - SAPANCASPOR 7:1

80e minuut.
Irlandês rent richting de bal. Irlandês passt de bal zonder na te denken. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop is nu in balbezit. Pop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sazcı neemt vlug de vrije trap. Almarza rent richting de bal. Almarza passt de bal met de wreef. Tjøstheim rent richting de bal. Tjøstheim schiet op doel. Sazcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ufarte speelt de bal door. Marín is nu in balbezit. Marín geeft een hoge lob. Sazcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - SAPANCASPOR 8:1

89e minuut.
Haspolatlı is nu in balbezit. Almarza onderschept slim de pass. Almarza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Sazcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 19%, SAPANCASPOR 81%.
Edremit spor - SAPANCASPOR 8:1