Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MİLENYUM Eyüp spor
Normal Tactiek Sweep
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 36.7
waardeloos Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Unakıtan met een sublieme pass. Klungelig pakt Machnacki de bal. Machnacki passt de bal in één keer door. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pisz is nu in balbezit. Pisz speelt de bal door. Szczoczarz met een sublieme pass. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Budak heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Eyüp spor 0:1

14e minuut.
Mitriţă kopt de bal weg. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki passt de bal in één keer door. Szczoczarz heeft problemen om de bal te vangen. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Eyüp spor 0:2

16e minuut.
Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay passt de bal zonder na te denken. Kurtlu is nu in balbezit. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Zováth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zováth geeft een hoge lob. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Buğdaycıoğlu trapt de bal weg. Mitriţă kopt de bal weg. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mandıralı rent richting de bal. Musielak rent richting de bal. Musielak passt de bal in één keer door. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă geeft de bal voor. Buğdaycıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Eyüp spor 0:3

23e minuut.
Mitriţă met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczoczarz de bal. Musielak probeert naar een medespeler te passen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Eyüp spor 0:4

27e minuut.
Musielak passt de bal in één keer door. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă speelt de bal door. Daar is Szczoczarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Buğdaycıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Eyüp spor 0:5

30e minuut.
Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtlu met een sublieme pass. Pisz is nu in balbezit. Pisz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Buğdaycıoğlu trapt de bal weg. Klungelig pakt Mandıralı de bal. Musielak rent richting de bal. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Paal! Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Eyüp spor 0:6

40e minuut.
Nappo rent richting de bal. Aldana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şahinbay. Şahinbay krijgt een gele kaart. Aldana moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Aldana kan niet meer verder spelen. Oltay komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Pisz met een sublieme pass. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz passt de bal zonder na te denken. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Budak kan de bal niet met de borst controleren. Machnacki rent richting de bal. Sarıbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Eyüp spor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MİLENYUM 78%, Eyüp spor 22%.
MİLENYUM - Eyüp spor 0:7

46e minuut.
Musielak probeert naar een medespeler te passen. Budak rent richting de bal. Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki schiet op doel. Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Eyüp spor 0:8

53e minuut.
Pisz geeft de bal voor. Buğdaycıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Budak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Eyüp spor 0:9

58e minuut.
Pisz is nu in balbezit. Pisz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kurtlu de bal. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sungurlu kan de bal niet met de borst controleren. Mitriţă speelt de bal door. Daar is Unakıtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Buğdaycıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Eyüp spor 0:10

75e minuut.
Nappo is nu in balbezit. Şahinbay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nappo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nappo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Sarıbaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz schiet op doel. Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Eyüp spor 0:11

75e minuut.
Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki is nu in balbezit. Met opzet legt Mandıralı zijn tegenspeler op de grond. Mandıralı krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Sayın met een sublieme pass. Inworp. Pisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nappo de bal. Nappo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pisz onderschept slim de pass. Pisz geeft de bal voor. Klungelig pakt Budak de bal. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MİLENYUM 85%, Eyüp spor 15%.
MİLENYUM - Eyüp spor 0:11