Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eyüp spor MİLENYUM
Sweep Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 15.7
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Klungelig pakt Mitriţă de bal. Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Daar is Szczoczarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - MİLENYUM 1:0

10e minuut.
Szczoczarz is nu in balbezit. Musielak is nu in balbezit. Musielak met een sublieme pass. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Buğdaycıoğlu trapt de bal weg van het doel. Musielak kopt de bal weg. Budak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Buğdaycıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - MİLENYUM 2:0

12e minuut.
Mandıralı rent richting de bal. Musielak verovert de bal door een tackle van achteren. Musielak met een sublieme pass. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Budak bereikt de bal nog maar net als eerste. Budak geeft een lange en hoge pass. Pisz kopt de bal weg. Nappo is nu in balbezit. Nappo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Mandıralı is nu in balbezit. Musielak verovert de bal door een tackle van achteren. Musielak speelt de bal door. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - MİLENYUM 3:0

23e minuut.
Nappo is nu in balbezit. Banić met een sublieme pass. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. Sarıbaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - MİLENYUM 4:0

29e minuut.
Pisz geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Buğdaycıoğlu met een harde bal richting middenveld. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - MİLENYUM 5:0

33e minuut.
Musielak passt de bal met de wreef. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz passt de bal in één keer door. Daar is Machnacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Musielak onderschept slim de pass. Musielak met een sublieme pass. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Buğdaycıoğlu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mitriţă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Machnacki de bal. Sarıbaş rent richting de bal. Szczoczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szczoczarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - MİLENYUM 6:0

37e minuut.
Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - MİLENYUM 7:0

40e minuut.
Musielak speelt de bal door. Szczoczarz is nu in balbezit. Budak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szczoczarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczoczarz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - MİLENYUM 8:0

41e minuut.
Şahinbay is nu in balbezit. Nappo verovert de bal door een tackle van achteren. Nappo passt de bal zonder na te denken. Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nappo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sukatmaz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Banić geeft een lange en hoge pass. Budak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurtlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Buğdaycıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - MİLENYUM 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyüp spor 19%, MİLENYUM 81%.
Eyüp spor - MİLENYUM 9:0

50e minuut.
Sayın bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayın geeft de bal voor. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç haalt uit met een fantastische trap. Banić probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz passt de bal in één keer door. Pisz met een sublieme pass. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Buğdaycıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Machnacki probeert de bal met de borst te controleren. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Buğdaycıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Szczoczarz passt de bal met de wreef. Budak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - MİLENYUM 10:0

61e minuut.
Pisz geeft de bal voor. Mandıralı is nu in balbezit. Musielak verovert de bal door een tackle van achteren. Musielak geeft een lange en hoge pass. Machnacki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buğdaycıoğlu trapt de bal weg van het doel. Mitriţă kopt de bal weg. Machnacki heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Şahinbay verovert de bal door een tackle van achteren. Şahinbay met een sublieme pass. Zováth bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç onderschept slim de pass. Koç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Musielak probeert naar een medespeler te passen. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă passt de bal in één keer door. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Buğdaycıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Budak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sungurlu de bal. Sungurlu probeert naar een medespeler te passen. Koç rent richting de bal. Koç haalt uit met een fantastische trap. Smirti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurtlu met de inworp. Mitriţă met een sublieme pass. Machnacki heeft problemen om de bal te vangen. Musielak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sayın geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyüp spor 21%, MİLENYUM 79%.
Eyüp spor - MİLENYUM 10:0