Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başakşehir FK Kartepe Toprak FK
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 24.5
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Qafarsoy probeert naar een medespeler te passen. Tuzcu met een sublieme pass. Diarra kopt de bal weg. Briosa is nu in balbezit. Briosa draait met de bal, schiet en ... Tuzcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
da Silva Tiuí met een sublieme pass. Mititelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu met een sublieme pass. Briosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Briosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Kartepe Toprak FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir FK 62%, Kartepe Toprak FK 38%.
Başakşehir FK - Kartepe Toprak FK 0:1

47e minuut.
Hermann geeft een lange en hoge pass. Briosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Büyükburç de bal. Saarenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenmaa draait met de bal, schiet en ... Tuzcu bokst de bal weg. Daar is Büyükburç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briosa rent richting de bal. Briosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir FK - Kartepe Toprak FK 0:2

67e minuut.
Briosa onderschept slim de pass. Atabeyoğlu begaat een overtreding. Briosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Qafarsoy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Saarenmaa de bal. Saarenmaa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı passt de bal met de wreef. Çelikbilek bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Belözoğlu is nu in balbezit. Qayıbov rent richting de bal. Qayıbov geeft de bal voor. Daar is Büyükburç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tunalı probeert naar een medespeler te passen. Özsezgi speelt de bal door. Çelikbilek bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek haalt uit met een fantastische trap. Hermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir FK 57%, Kartepe Toprak FK 43%.
Başakşehir FK - Kartepe Toprak FK 0:2