Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beylikdüzü Futbol Kulübü Tankspor
451 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


18e minuut.
Durğut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunusoğlu onderschept slim de pass. Yunusoğlu passt de bal in één keer door. Ersönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersönmez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Üzülmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunusoğlu onderschept slim de pass. Yunusoğlu passt de bal zonder na te denken. Ersönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersönmez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Yunusoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yunusoğlu passt de bal met de wreef. Ersönmez rent richting de bal. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap. Saygıner probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Tankspor 1:0

38e minuut.
Uçak geeft een hoge lob. Kunduracı rent richting de bal. Durğut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durğut krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Yunusoğlu passt de bal met de wreef. Üstünkar rent richting de bal. Üzülmezer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Üzülmezer krijgt een gele kaart. Üstünkar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ersönmez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yunusoğlu rent richting de bal. Yunusoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Siper met een sublieme pass. Grøtterud heeft problemen om de bal te vangen. Grøtterud geeft een hoge lob. Ersönmez is nu in balbezit. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap. Güner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beylikdüzü Futbol Kulübü 38%, Tankspor 62%.
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Tankspor 1:0

48e minuut.
Saygıner rent richting de bal. Saygıner geeft de bal voor. Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı geeft een lange en hoge pass. Ersönmez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Üstünkar met een sublieme pass. Birler bereikt de bal nog maar net als eerste. Birler met een sublieme pass. Ersönmez rent richting de bal. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Turkal passt de bal met de wreef. Şuhutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siper verovert de bal door een tackle van achteren. Turkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gümüşler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşler met een sublieme pass. Siper rent richting de bal. Turkal verovert de bal door een tackle van achteren. Turkal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Üzülmezer rent richting de bal. Birler onderschept slim de pass. Üstünkar speelt de bal door. Ersönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Grøtterud neemt de hoekschop. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar met een sublieme pass. Ersönmez heeft problemen om de bal te vangen. Ersönmez draait met de bal, schiet en ... Güner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Üzülmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar onderschept slim de pass. Üstünkar met een sublieme pass. Yunusoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunusoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Üzülmezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üstünkar speelt de bal door. Ersönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersönmez draait met de bal, schiet en ... Güner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Tankspor 2:0

88e minuut.
Turkal speelt de bal door. Klungelig pakt Şuhutlu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ersönmez. Ersönmez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beylikdüzü Futbol Kulübü 38%, Tankspor 62%.
Beylikdüzü Futbol Kulübü - Tankspor 2:0