Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tankspor Beylikdüzü Futbol Kulübü
Normal Tactiek 451
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 28.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kunduracı kopt de bal weg. Yunusoğlu is nu in balbezit. Yunusoğlu passt de bal in één keer door. Ulaş is nu in balbezit. Ulaş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kunduracı geeft een hoge lob. Uçak kopt de bal weg. Üzülmezer probeert de bal aan de voet te houden. Turkal rent richting de bal. Turkal haalt uit met een fantastische trap. Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Grøtterud rent richting de bal. Grøtterud passt de bal met de wreef. Üzülmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaş onderschept slim de pass. Ulaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:1

18e minuut.
Üstünkar verovert de bal door een tackle van achteren. Üstünkar met een sublieme pass. Uçak is nu in balbezit. Yunusoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunusoğlu haalt uit met een fantastische trap. Güner bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Durğut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grøtterud met de inworp. Yunusoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yunusoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tankspor 47%, Beylikdüzü Futbol Kulübü 53%.
Tankspor - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:1

46e minuut.
Yunusoğlu passt de bal met de wreef. Bodea is nu in balbezit. Bodea geeft de bal voor. Turkal rent richting de bal. Turkal draait met de bal, schiet en ... Bodea bokst de bal weg.

57e minuut.
Kunduracı passt de bal in één keer door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal in één keer door. Ulaş rent richting de bal. Ulaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Üzülmezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üstünkar verovert de bal door een tackle van achteren. Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Ulaş is nu in balbezit. Ulaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Korutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Durğut met een sublieme pass. Saygıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaş onderschept slim de pass. Ulaş draait met de bal, schiet en ... Güner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ulaş rent richting de bal. Ulaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:2

79e minuut.
Ulaş passt de bal met de wreef. Grøtterud rent richting de bal. Grøtterud passt de bal in één keer door. Yunusoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunusoğlu haalt uit met een fantastische trap. Güner bokst de bal weg.

81e minuut.
Uçak verovert de bal door een tackle van achteren. Uçak passt de bal in één keer door. Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Ulaş is nu in balbezit. Ulaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tankspor 54%, Beylikdüzü Futbol Kulübü 46%.
Tankspor - Beylikdüzü Futbol Kulübü 0:2