Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eyüp spor SAPANCASPOR
Sweep Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 20.1
solid Schieten average
adequate Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Musielak kopt de bal weg. Daar is Machnacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitriţă met een sublieme pass. Daar is Szczoczarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczoczarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Banić geeft een lange en hoge pass. Acemi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczoczarz. Szczoczarz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Inworp. Pisz met een snelle inworp. Musielak rent richting de bal. Musielak geeft de bal voor. Machnacki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - SAPANCASPOR 1:0

20e minuut.
Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz met een sublieme pass. Nas bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - SAPANCASPOR 2:0

20e minuut.
Acemi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Köksalar komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Machnacki probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz schiet op doel. Sazcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Pisz geeft de bal voor. Azizoğlu kopt de bal weg. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel. Sazcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Nas heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Musielak speelt de bal door. Mitriţă met een sublieme pass. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Sazcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - SAPANCASPOR 3:0

37e minuut.
Daar is Keseciler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musielak rent richting de bal. Musielak passt de bal in één keer door. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă geeft de bal voor. Sazcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Nas trapt de bal weg. Mitriţă kopt de bal weg. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz geeft de bal voor. Daar is Machnacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyüp spor 34%, SAPANCASPOR 66%.
Eyüp spor - SAPANCASPOR 3:0

49e minuut.
Elçinbek is nu in balbezit. Banić onderschept slim de pass. Banić met een sublieme pass. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Sazcı trapt de bal weg. Mitriţă kopt de bal weg. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Musielak is nu in balbezit. Musielak passt de bal met de wreef. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki geeft een hoge lob. Szczoczarz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Musielak speelt de bal door. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Azizoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - SAPANCASPOR 4:0

68e minuut.
Machnacki rent richting de bal. Machnacki passt de bal met de wreef. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă geeft een lange en hoge pass. Szczoczarz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Elçinbek rent richting de bal. Musielak onderschept slim de pass. Musielak speelt de bal door. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - SAPANCASPOR 5:0

76e minuut.
Klungelig pakt Musielak de bal. Keseciler verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki onderschept slim de pass. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Musielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Musielak geeft een hoge lob. Daar is Köksalar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Machnacki geeft een lange en hoge pass. Daar is Azizoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köksalar is nu in balbezit. Musielak onderschept slim de pass. Musielak geeft de bal voor. Sazcı bokst de bal weg. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - SAPANCASPOR 6:0

84e minuut.
Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Keseciler probeert de bal aan de voet te houden. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyüp spor - SAPANCASPOR 7:0

87e minuut.
Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz rent richting de bal. Azizoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz onderschept slim de pass. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyüp spor 15%, SAPANCASPOR 85%.
Eyüp spor - SAPANCASPOR 7:0