Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edremit spor MİLENYUM
Attack Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 15.2
solid Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Greenwood speelt de bal door. de Pryck is nu in balbezit. de Pryck passt de bal zonder na te denken. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - MİLENYUM 1:0

8e minuut.
Buğdaycıoğlu met een harde bal richting middenveld. Daar is Tiryaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák onderschept slim de pass. Kurmisák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Buğdaycıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Greenwood probeert de bal met de borst te controleren. Kurmisák probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Dudryk is nu in balbezit. Kurmisák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sungurlu. Sungurlu krijgt een gele kaart. Kurmisák raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kurmisák kan niet meer verder spelen. Pop komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Dudryk verovert de bal door een tackle van achteren. Mandıralı rent richting de bal. Dudryk begaat een overtreding. Dudryk krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop passt de bal in één keer door. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - MİLENYUM 2:0

26e minuut.
Mandıralı probeert naar een medespeler te passen. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop passt de bal in één keer door. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - MİLENYUM 3:0

28e minuut.
Koç probeert de bal aan de voet te houden. Kıralmaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mandıralı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pop is nu in balbezit. Cabezas rent richting de bal. Greenwood probeert naar een medespeler te passen. Pop rent richting de bal. Pop schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Buğdaycıoğlu trapt de bal weg van het doel. Marín speelt de bal door. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - MİLENYUM 4:0

39e minuut.
Opolski probeert naar een medespeler te passen. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - MİLENYUM 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 16%, MİLENYUM 84%.
Edremit spor - MİLENYUM 5:0

53e minuut.
de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck geeft de bal voor. Marín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudryk geeft een lange en hoge pass. Pop springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Piwko komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Piwko is nu in balbezit. Piwko passt de bal in één keer door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Buğdaycıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - MİLENYUM 6:0

63e minuut.
Koç probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tiryaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Pop rent richting de bal. Pop geeft een lange en hoge pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - MİLENYUM 7:0

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cabezas stond buitenspel. Tjøstheim komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Greenwood speelt de bal door. Pop is nu in balbezit. Pop passt de bal in één keer door. Piwko is nu in balbezit. Piwko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Marín kopt de bal weg. Pop rent richting de bal. Pop passt de bal met de wreef. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Marín speelt de bal door. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood met een sublieme pass. Daar is Tjøstheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tjøstheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 22%, MİLENYUM 78%.
Edremit spor - MİLENYUM 7:0